Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 474251
Nomenament com a personal eventual Responsable de Comunicació corporativa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per decret de Batlia núm. 283, del dia 11 de juliol de 2023, he nomenat com a personal eventual, amb efectes del dia 8 de juliol de 2023, la Sra. Carla Ameller Gornés, amb DNI 4****91V, per a l'exercici de les funcions de responsable de comunicació corporativa al servei de l'Alcaldia, d'acord amb les retribucions, dedicació i descripció de les funcions acordats per acord plenari de 7 de juliol de 2023, relatiu a l'aprovació del cartipàs municipal 2023-2027.

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, alternativament: o bé recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes, a comptar de l'endemà de la publicació del present anunci, davant de l'Alcaldia d'aquest Ajuntament, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a comptar de l'endemà de la publicació del present anunci, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa

Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o se n'hagi produït la desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que es pugui exercitar qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica (17 de juliol 2023)

L'alcalde Héctor Pons Riudavets