Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 473053
Establiment de la periodicitat de les sessions de Ple de la Corporació i de la Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament des Castell en data 30.06.2023 adoptà el següent acord:

ESTABLIMENT DE LA PERIODICITAT DE LES SESSIONS DEL PLE DE LA CORPORACIÓ I DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL

PRIMER.- Establir que les sessions del Ple de la Corporació de l'Ajuntament des Castell, que es convocaran amb caràcter ordinari, tindran lloc el darrer dijous no festiu de cada mes, a les 20:00 hores, en el Saló de Plens de l'esmentat Ajuntament, o lloc habilitat a l'efecte.

SEGON.- Facultar al Sr. Batlle per suspendre la celebració del Ple ordinari del mes d'agost, com a conseqüència del període vacacional, quan això no menyscabi la gestió dels assumptes municipals, així com posposar o avançar la celebració de les sessions mensuals del Ple, quan el dia fixat sigui festiu, o es trobi inclòs en un període vacacional, en especial per les festes patronals de Sant Jaume.

TERCER.- Ratificar de manera íntegra i a tots els efectes la Resolució d'Alcaldia número 469/2023 de dia 21 de juny de 2023, que literalment es transcriu a continuació:

CONSTITUCIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL.

Un cop celebrades les Eleccions Locals dia 28 de maig de 2023 i, constituït el nou Ajuntament, es fa necessari procedir a l'establiment de la nova organització municipal, en particular, a la constitució de la Junta de Govern Local, en exercici de la potestat d'autoorganització que l'article 4.1.a) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril reconeix a aquesta Entitat.

Atès que de conformitat amb el que disposen els articles 23 de l'esmentada Llei, en concordança amb l'art. 88 de la Llei 20/2.006 i 112 ROF en aquest Municipi és obligatòria la constitució de la Junta de Govern Local, pel fet de tenir una població de dret superior a 5.000 habitants.

Per tot això, aquesta Alcaldia, en ús de les atribucions que em confereix la legislació esmentada.

ES RESOL

PRIMER.- Constituir la Junta de Govern Local, òrgan col·legiat municipal de caràcter resolutori, la qual quedarà integrada pels membres següents:

President:

  • El Batlle, José Luis Camps Pons

Vocals:

  • Sra. Mª Salomé Cabrera Roselló
  • Sr. Jaime Fedelich Carretero
  • Sr. Miquel Alzina Agudo
  • Sr. Pedro Pallicer Barceló

Els nomenaments efectuats seran efectius des del dia següent a la data de la present resolució.

SEGON.- La Junta de Govern Local celebrarà les sessions els divendres no festius de cada mes de l'any, a les 09.00 hores en primera convocatòria i una hora més tard, en segona, a les dependències d'aquest Ajuntament. De conformitat amb el disposat a l'art. 112 del RD 2568/86, la sessió constitutiva d'aquest òrgan col·legiat es celebrarà en el termini de 10 dies hàbils a partir de la data de la signatura de la present Resolució.

TERCER.- Facultar al Sr. Batlle per suspendre la celebració de les sessions de la Junta de Govern Local del mes d'agost i per alterar les que coincideixin amb Setmana Santa, Nadal o altres de naturalesa anàloga, i com a conseqüència dels períodes vacacionals, quan això no menyscabi la gestió dels assumptes municipals, així com per posposar o avançar la celebració de les sessions ordinàries de la Junta de Govern Local, dins de la mateixa setmana de la celebració, quan el dia fixat sigui festiu.

QUART.- Comunicar aquesta resolució a tots els Regidors afectats i als Caps dels diferents Serveis Municipals, per al seu coneixement i efectes.

CINQUÈ.- Publicar aquesta resolució al BOIB, en compliment del que disposa l'article 44.2 del Real Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, i publicar igualment aquest acord al tauler d'anuncis municipal.

SISÈ.- Donar compte al Ple, en la primera sessió que es celebri, d'aquesta resolució, per donar compliment al que preveu l'article 38 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

QUART.- Comunicar aquest acord als diferents departaments municipals per al seu coneixement i efectes.

CINQUÈ.- Publicar aquest acord al BOIB.

 

Es Castell, en la data de la signatura electrònica (18 de juliol de 2023)

El batlle (José Luis Camps Pons)