Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLORET DE VISTALEGRE

Núm. 460041
Anunci ca abandonat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

No havent-se pogut contactar amb el propietari de l'animal descrit a continuació es procedeix a la seva notificació mitjançant el present anunci en la forma que es transcriu:

Se li notifica que, mitjançant la Policia Local, s'ha posat de manifest que s'ha recollit al municipi de Lloret de Vistalegre i traslladat a la Fundació Natura Parc, amb domicili a la Crta. de Sineu Km. 15.400, terme municipal de Santa Eugènia el següent animal:

  • Num. microxip identificatiu: 967000010095084
  • Propietari: Nils Peter Neve, titular del NIE Y***1846*

Segons indica la Policia Local s'ha intentat la comunicació amb vostè via telèfon, al contacte que figura al registre del Col·legi de Veterinaris, i mitjançant Policia Local de Caimari, al domicili que consta al registre del Col·legi de Veterinaris.

Atès que la comunicació ha resultat infructuosa en tots els intents, per la present notificació i d'acord amb el que disposa la Llei 1/1992, de 8 d'abril, de protecció d'animals que viuen a l'entorn humà i en el Reglament de desenvolupament, li informem que disposa d'un termini de 8 dies, comptats a partir del següent a la data de la recepció d'aquesta notificació, per a la recollida de l'animal amb l'abonament previ de les despeses derivades de la recollida i trasllat del animal des de la via pública a Lloret de Vistalegre fins a la Fundació Natura Parc, més les despeses de manutenció ocasionades (segons l'article 16 de l'Ordenança municipal Reguladora de la convivència, defensa i protecció animal a l'entorn humà).

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hagi personat a la Fundació Natura Parc per a la recuperació de l'animal, aquest podrà ser cedit en adopció o sacrificat transcorreguts 8 dies més, segons la normativa d'aplicació.

Així mateix, li informen que l'abonament de les taxes esmentades i les possibles despeses de gestió ocasionades hauran de fer-se a l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre – C/ Costa des Pou nº 3 – 07518 Mallorca Illes Balears de 8:30 a 14:30.

 

Lloret de Vistalegre, 10 de juliol de 2023

El batle Sebastià Amengual Figueras