Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 473532
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 117/2023, de 19 de juliol, relatiu al nomenament de directors insulars

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el Decret de Presidència núm. 91/2023 dictat el 10 de juliol darrer, modificat per Decret de Presidència núm. 94/2023 de data 11 de juliol, he resolt la creació dels departaments en què s'ha d'estructurar el Consell Insular de Menorca i mitjançant el Decret de Presidència núm. 95/ 2023 d'11 de juliol, he establert la seva estructura interna.

Atès el Decret de Presidència núm. 92/2023 de 10 de juliol, de nomenament dels membres del Consell executiu;

Ateses les propostes efectuades pels diferents consellers executius;

En el marc del que estableix l'article 66 de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, i d'acord amb les atribucions que em confereix l'ordenament jurídic vigent, en particular els articles 21.1 d i 26.4 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, i l'article 92 del Reglament orgànic d'aquesta institució amb relació al nomenament dels directors insulars,

RESOLC

Primer. Nomenar la persona que més avall s'assenyala per exercir el càrrec que s'indica, de conformitat amb l'estructura interna dels diferents departaments:

Departament de Mobilitat;

- Sr. Ramón Verdú Navarro, director insular de Carreteres

Segon. Notificar aquesta resolució a la persona interessada, comunicar-ho al Servei de Gestió de les persones i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), per tal que comenci a vigir el mateix dia que es publiqui.

Tercer. Donar-ne compte al Ple, en la primera sessió que tengui.

 

Maó, 19 de juliol de 2023

El president Adolfo Vilafranca Florit