Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES MIGJORN GRAN

Núm. 471545
Revocació de competències

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 17 de juliol de 2023 s'ha dictat la següent resolució:

«Atès que per Decret d'alcaldia núm. 283 de data 22 de juny de 2023, d'acord amb l'article l21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i l'article 43 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les entitats locals, es va resoldre, entre d'altres, el següent:

“Delegar en el regidor, el Sr. Ramon Verdú Navarro, les àrees d'urbanisme i obres públiques. Aquesta delegació genèrica abasta la facultat de dirigir els serveis corresponents i gestionar-los en general, però no la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers”.

Vista la instància presentada en data 17 de juliol de 2023, mitjançant registre d'entrada núm. 1174, pel regidor Ramón Verdú Navarro, en la qual es presenta la renúncia a aquesta delegació de competències de les àrees d'urbanisme i obres públiques.

Per tot això,

RESOLC:

Primer.- Revocar la delegació de competències realitzada per Decret d'alcaldia núm. 283 de data 22 de juny de 2023, a favor del Sr. Ramón Verdu Navarro i a la seva retribució per aquesta delegació.

Segon.- Notificar aquesta resolució als interessats.

Tercer.- Donar compte de la present resolució al Ple de l'Ajuntament.

Quart.- Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici què tengui efectes des del moment de la seva adopció."

El que es fa públic en compliment de l'article 44 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Corporacions Locals.

 

Es Migjorn Gran, 18 de juliol de 2023

La batlessa Antonia Camps Florit