Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 470212
Determinació del règim d'indemnitzacions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en sessió extraordinària celebrada dia 10 de juliol de 2023, va adoptar l'acord relatiu a la fixació de les quanties econòmiques en concepte d'indemnització per les assistències efectives a les sessions dels òrgans col·legiats, per l'assistència efectiva a les sessions i per les despeses efectivament ocasionades en l'exercici del seu càrrec que, en la seva part dispositiva, diu:

«Primer. Acordar, amb efectes de dia 18 de juny de 2023, que els membres electes que no exerceixen el seu càrrec amb caràcter de dedicació exclusiva o parcial tindran dret a percebre una indemnització per assistència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats de la corporació de què formin part en les quanties econòmiques brutes, de dotze quantitats fixes mensuals i amb el límit anual màxim, que a continuació es determina:

A) Tinents i tinentes de batle amb delegacions i regidors i regidores amb delegacions: 18.000,00 €

B) Regidors i regidores portaveus sense delegació: 8.400,00 €

C) Regidors i regidores sense delegació: 7.200,00 €

Segon. Les anteriors assignacions seran actualitzades anualment a partir de dia 1 de gener de 2024, i se'ls aplicarà l'increment que prevegi la Llei de pressuposts generals de l'Estat per a les retribucions del personal al servei del sector públic.

Tercer. Acordar que tots els membres electes d'aquesta corporació, amb independència que exerceixen el seu càrrec amb dedicació exclusiva o parcial, tindran dret a percebre indemnitzacions per les despeses efectivament ocasionades en l'exercici del seu càrrec, segons les normes d'aplicació general a les administracions públiques i, si escau, les que aprovi el Ple corporatiu en desenvolupament d'aquelles.

En qualsevol cas, per procedir al seu pagament serà necessària la declaració de la persona interessada sobre l'itinerari i la gestió realitzada conformada pel batle.

Quart. Acordar que les despeses que es derivin d'aquests acords en relació amb les indemnitzacions a les quals s'ha fet referència als apartats anteriors aniran a càrrec de les partides corresponents del pressupost de l'Ajuntament de Pollença per a l'any 2023, sense perjudici que els serveis administratius corresponents procedeixin, si escau, a la tramitació dels expedients de modificacions de crèdit necessaris per executar els presents acords.

Cinquè. Publicar aquests acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en compliment del que disposa l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, i en el portal de transparència de l'Ajuntament, de conformitat amb el que disposa l'article 8.1 f) de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Sisè. Donar trasllat d'aquests acords a la Secretaria, a la Intervenció i a la Tresoreria, als efectes legals oportuns».

L'anterior acord es publica íntegrament per al coneixement general conformement estableix l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LBRL) i demés disposicions legals vigents.

 

(Signat electròmicament:13 de juliol de 2023)

El batle Martí March Cerdà