Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 466915
Resolució del conseller d’Educació i Universitats de 12 de juliol de 2023 per la qual es publica el nomenament del cap de Gabinet de la Conselleria d’Educació i Universitats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears, disposa el nomenament del titular de la Conselleria d'Educació i Universitats, senyor Antoni Vera Alemany, amb efectes des de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 94, de 10 de juliol de 2023).

L'article 20 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que és personal eventual el que, en virtut d'un nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de feina considerats de confiança o d'assessorament especial de la Presidència o dels consellers o conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera, i que el president o presidenta i els consellers o conselleres nomenen lliurement el seu personal eventual, i que els nomenaments que s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer. Nomenar, d'acord amb la Relació de Llocs de Treball de Personal Eventual vigent, amb adscripció orgànica a la Conselleria d'Educació i Universitats, amb efectes de dia 12 de juliol de 2023, el senyor Santiago Mascaró Cardona en el lloc de cap de Gabinet.

Segon. Als efectes de dietes i indemnitzacions per raó de servei, és aplicable el que disposen el Decret 16/2016, de 8 d'abril, o la norma que el substitueixi, i l'article 16 de la Llei 11/2022 de 28 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023.

Tercer. Als efectes de retribucions per antiguitat o triennis, es reconeix el dret a la percepció dels conceptes esmentats que la persona interessada acrediti en les diferents administracions públiques.

Quart. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 12 de juliol de 2023

El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany