Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 460015
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es nomena el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, avui, ha decretat:

“Fets

Dia 8 de juliol de 2023 es va constituir el Consell Insular de Mallorca, el Ple del qual va elegir la persona que n'havia d'ocupar la Presidència, la qual, per a una millor eficàcia de l'Administració pública i un servei a la ciutadania millor, ha d'estructurar la institució i n'ha d'organitzar el funcionament.

Fonaments de dret

En l'article 12 dels Estatuts de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca aprovats per Acord del Ple de dia 6 d'octubre 1997 (BOCAIB núm. 137, de 4 de novembre de 1997) i modificats per diversos acords posteriors, s'estableix que la Presidència del Consell Insular de Mallorca designa el titular de la Presidència de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca d'entre persones d'experiència reconeguda en el camp de l'esport i de la cultura hípica.

Per tot això, dict el següent

Decret

1. Nomenar el senyor Gaspar Oliver Juan, President de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, amb efectes de dia 13 de juliol de 2023.

2. Notificar aquest Decret a les persones interessades.

3. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la Seu Electrònica del Consell Insular de Mallorca.

4. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tingui lloc.”

 

Palma, 13 de juliol de 2023

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç S. Galmés Verger