Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 459546
Modificació de les delegacions de batlia als regidors i regidores

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 30 de juny de 2023 es va dictar el decret de batlia núm. 2023-1631, del següent contingut literal:

«En data de 19 de juny de 2023 es va dictar el Decret de la Batlia 2023-1504 en el qual es contenen les delegacions a favor de regidors i regidores de la nova corporació. Havent-se detectat error a la delegació a favor del Sr. Sebastià Oriol Díaz en quant a que s'omet la delegació de funció pública, en ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent, en ordre al nomenament de delegats i delegades de la Batlia, HE RESOLT:

PRIMER. Modificar el Decret de la Batlia núm. 2023-1504 en el punt primer, en l'apartat relatiu a la delegació a favor del Sr. Oriol, que passa a tenir la següent redacció:

SR. SEBASTIÁN ORIOL DÍAZ, delegat d'Organització Laboral, Funció Pública, Compliment Normatiu i Contractació.

SEGON.- Modificar l'esmentat Decret en l'apartat tercer que passa a tenir la següent redacció: “El contingut de la delegació d'Organització Laboral i Funció Pública no inclou la delegació de la prefectura directa i superior de tot el personal, que correspon al Batle”.

TERCER.- Donar compte del present Decret a la propera sessió del Ple de l'Ajuntament i publicar-lo en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

 

Document signat electrònicament (4 de juliol de 2023)

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió