Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CONSELL

Núm. 459376
Aprovació de tres dedicacions parcials, dotació als grups polítics i indemnitzacions i assistències als regidors sense dedicació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb les disposicions vigents, es fa públic que el Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària celebrada el dia 04 de juliol de 2023, va adoptar el següent acord:

APROVACIÓ DE TRES DEDICACIONS PARCIALS, DOTACIÓ ALS GRUPS POLÍTICS I INDEMNITZACIONS I ASSISTÈNCIES ALS REGIDORS SENSE DEDICACIÓ

Acords:

Primer.- Aprovar la dedicació parcial del càrrec del regidor de les àrees d'esports i joventut, Sr. Manuel Arrom Torres amb una quantia de 7.000,00 €/anuals (14 mensualitats de 500'00 €/mes) amb efectes a partir de dia següent a l'aprovació del present acord, amb un règim de dedicació mínima necessària per a la percepció de dites retribucions, d'acord amb l'establert a l'art. 74.3 LMRLIB, equivalent a 6'5 hores setmanals i per desenvolupar les responsabilitats derivades de la seva delegació.

Segon.- Aprovar la dedicació parcial del càrrec de la regidora de les àrees de medi ambient i sanitat, Sra. Bàrbara Vachiano Arrom amb una quantia de 7.000,00 €/anuals (14 mensualitats de 500'00 €/mes) amb efectes a partir de dia següent a l'aprovació del present acord, amb un règim de dedicació mínima necessària per a la percepció de dites retribucions, d'acord amb l'establert a l'art. 74.3 LMRLIB, equivalent a 6'5 hores setmanals i per desenvolupar les responsabilitats derivades de la seva delegació.

Tercer.- Aprovar la dedicació parcial del càrrec del regidor de les àrees d'esports i joventut, Sra. Catalina Olmo Garcias amb una quantia de 7.000,00 €/anuals (14 mensualitats de 500'00 €/mes) amb efectes a partir de dia següent a l'aprovació del present acord, amb un règim de dedicació mínima necessària per a la percepció de dites retribucions, d'acord amb l'establert a l'art. 74.3 LMRLIB, equivalent a 6'5 hores setmanals i per desenvolupar les responsabilitats derivades de la seva delegació.

Quart.- Donar d'alta en el Règim General de la Seguretat Social els membres de la corporació que exerceixin càrrecs en règim de dedicació parcial, assumint la corporació el pagament de les quotes empresarials que corresponguin.

Cinquè.- Aprovar el règim d'indemnitzacions per assistències dels regidors que no gaudeixin de dedicacions exclusives totals o parcials a compte de la Corporació als òrgans col·legiats, amb efectes del dia 17 de juny de 2023, data de constitució d'aquest Ajuntament:

INDEMNITZACIONS PER ASSISTÈNCIES :

Els membres de la corporació que no tinguin dedicació exclusiva ni parcial percebran per l'assistència efectiva a les sessions dels òrgans municipals de què formin part les quanties íntegres següents:

ASSISTÈNCIA A PLENARIS:

a) Regidors/es: 100 €/sessió

ASSISTÈNCIA A LA COMISSIÓ INFORMATIVA GENERAL I COMISSIÓ ESPECIAL DE COMPTES:

a) Regidors/es: 50 €/sessió

ASSISTÈNCIA A SESSIONS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL:

a) Regidors/es:: 400 €/sessió

LÍMITS MÀXIMS TRIMESTRALS: (Per trimestre natural)

Per assistències al Ple: 300,00 €

Per assistències a la Comissió Informativa General: 150,00 €

Per assistències a la Comissió Especial de Comptes: 150,00 €

Per assistències a la Junta de Govern Local: 3.000,00 €

ASSIGNACIONS ALS GRUPS MUNICIPALS:

Euros mensuals per regidor. 75,00 €

Les assignacions als grups municipals s'abonaran d'ofici per la Corporació al finalitzar cada trimestre natural.

De conformitat amb l'article 13.5 del ROF tots els membres de la corporació, inclosos els que exerceixin càrrecs en règim de dedicació exclusiva o parcial, percebran indemnitzacions per les despeses efectives, documentalment justificades, que s'ocasionin en l'exercici del seus càrrecs, segons les normes d'aplicació general de les Administracions Públiques i les que en desenvolupament d'aquestes acordi el Ple de la corporació.

Sisè.- Publicar el present acord en el tauler d'edictes de la corporació i en el BOIB, de conformitat amb l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

 

Consell, 4 de juliol de 2023

El batle Andreu Isern Pol