Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 459150
Delegació de competències del batle a favor dels regidors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que es disposa en els articles 44, 46 i 52 del Reglament d'Organització Funcionament i Règim jurídic de les Corporacions Locals vigent, es publica el decret de l'Alcaldia sobre Delegació de competències del batle a favor dels regidors, que a continuació es transcriu:

“Decret de l'Alcaldia

Delegació de competències a favor dels regidors

Vists els articles 9 i 12 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim jurídic del sector públic així com l'article 43 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Atès que en data 21 de juny de 2023 es va dictar el Decret núm 2023/3357 de delegació de competències a favor dels Regidors.

Atès que en l'esmentat Decret en el seu punt 2 es delegà a la següent regidora, d'acord amb l'article 54 del Reglament Orgànic Municipal les competències referides a tots els assumptes o comeses referides a les àrees o serveis següents, entre d'altres:

  • Elvira Garcia Cabrera, Regidora delegada de Serveis Socials, Salut i Consum.

Atès que es va obviar que la delegació, segons voluntat de la batlia, havia d'incloure les competències referides a tots els assumptes o comeses relacionades amb l'àrea o servei d'Igualtat.

Aquesta Alcaldia té a bé dictar el següent:

1.Rectificar el Decret núm. 2023/3357 de delegació de competències a favor dels regidors de forma que en el seu punt 2 allà

On diu:

  • Elvira Garcia Cabrera, Regidora delegada de Serveis Socials, Salut i Consum.

Ha de dir:

  • Elvira Garcia Cabrera, Regidora delegada de Serveis Socials, Igualtat, Salut i Consum.

2. Que es doni compte d'aquesta Resolució a la primera sessió de l'Ajuntament Ple que es celebri, així com que es comuniqui a la resta d'àrees municipals i interessats per a que en preguin coneixement.

3. La present resolució sortirà efectes en el mateix moment de la seva signatura i haurà de ser publicada al BOIB i a la seu electrònica municipal”

 

Marratxí, 29 de juny de 2023

El batle Jaime Llompart Caldés