Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 459125
Aprovació inicial de la modificació de les bases d’execució del pressupost general de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. 1360/2022)

A la intervenció d'aquest ajuntament, d'acord amb allò que disposa l'article 177.2 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals (TRLHL), aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, s'exposa al públic la modificació de les bases d'execució del pressupost general per a 2023 (base 27, afegint una nova subvenció nominativa que té per beneficiari l'Alaró Volei Club Esportiu, per import de 4.000,00 €), aprovada inicialment pel ple de l'ajuntament en sessió de 6 de juliol de 2023.

Les persones interessades que estiguin legitimades segons allò que disposa l'art. 170.1 del TRLHL, i pels motius taxativament enumerats a l'apartat 2 d'aquest article, poden presentar reclamacions i suggeriments, amb subjecció als tràmits següents:

a) Termini d'exposició pública: quinze dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

b) Lloc de presentació: registre electrònic o oficina de registre de la Casa Consistorial, C/ Petit, 1, (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h).

c) Òrgan davant el qual s'ha de reclamar: ple de l'ajuntament.

Aquesta modificació de les bases d'execució del pressupost general per a 2023 es considerarà definitivament aprovada si durant el termini d'exposició pública no es presenten reclamacions.

 

Alaró, 7 de juliol de 2023

El batle Llorenç Perelló Rosselló