Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 456932
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 94/2023, d’11 de juliol, relatiu a la modificació de l’àmbit d’actuació d’un departament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès el Decret número 91/2023 de 10 de juliol, dictat per aquesta presidència relatiu a la creació dels departaments on vaig determinar l'àmbit funcional que correspon a cada un d'ells, i entre els quals disposava la creació del departament de presidència.

Tenint en compte l'estructuració orgànica establerta en el decret esmentat, es considera necessari incloure en l'àmbit d'actuació del departament de presidència, la direcció, planificació i coordinació d'inversions i actuacions estratègiques a càrrec de fons europeus.

Per tot l'anterior d'acord amb el que estableix l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, conformement amb les atribucions que em confereix l'article 21.1 g) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, i d'acord amb les disposicions contingudes en el Reglament orgànic del Consell Insular de Menorca relatives a la definició de la seva estructura orgànica,

RESOLC

Primer. Aprovar la modificació de l'àmbit material d'actuació del Departament de Presidència que restaria d'acord amb el detall que es transcriu a continuació:

- Departament de Presidència, que comprèn l'activitat del Consell Insular en relació amb les matèries de presidència, relacions institucionals, comunicació interna i externa, i la direcció, planificació i coordinació d'inversions i actuacions estratègiques a càrrec de fons europeus. També gestionarà les matèries d'informació turística, promoció i producte turístic, així com totes aquelles altres matèries o actuacions que no siguin atribuïdes expressament a un altre departament.

Segon. Derogar totes les disposicions de rang igual o inferior que s'oposin al que s'estableix en aquest decret.

Tercer. Publicar el contingut d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, perquè comenci a vigir el mateix dia que es publiqui.

Quart. Donar-ne compte al Ple en la propera sessió que tengui.

 

Maó, 12 de juliol de 2023

El president Adolfo Vilafranca Florit