Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 455535
Modificació de les delegacions de competències de Batlia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

"DECRET 2023-0850

Expedient núm. 1986/2023

A la Molt Lleial Ciutat de Felanitx, la batlessa que subscriu, Sra. Catalina Soler Torres, venc a dictar la següent resolució de conformitat amb els següents

Antecedents de fet

1r.- Dia 17 de juny de 2023 es va constituir la nova corporació sorgida de les eleccions locals celebrades el 28 de maig de 2023.

2n.- Mitjançant Decret núm. 773/2023 la batlessa va delegar a favor dels regidors les atribucions que es concreten a l'acord quart de la pròpia resolució de batlia.

Fonaments de dret

Primer.- Decret núm. 773/2023 mitjançant el qual es va constituir la Junta de Govern Local, nomenar tinents de batle, i es varen delegar les competències de la Batlia.

Segon.- Llei 7/1985 de 2 d'abril, Reguladora de les bases de règim local, i Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, que aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals (ROF).

D'acord amb l'exposat, RESOLC:

Primer.- Modificar el Decret de batlia 2023-0773 en el sentit que la delegació d'esports i instal·lacions esportives feta a favor del Sr. Enrique Garzón Jiménez ha de passar a favor del Sr. Toni Peña Albons, i la delegació de recursos humans serà assumida per la batlia.

Per tant les delegacions a favors dels regidors queden de la següent manera:

  • Sr. Jaume Monserrat Vaquer: desenvolupament urbà, obra pública, habitatge, planejament, gestió, execució i disciplina urbanística, catàleg de camins, activitats, parcs i jardins, ciutat saludable, platges, cementeri.
  • Sr. Toni Peña Albons: oficina d'atenció a la ciutadania, govern participatiu, projectes europeus, innovació i noves tecnologies, treball, hisenda, contractació, turisme, esports, instal·lacions esportives.
  • Sr. Sebastià Adrover Palmer: Seguretat ciutadana, Policia, protecció civil, regidoria de s'Horta.
  • Sr. Bartomeu Nadal Nicolau: brigada municipal, camins, espais públics, edificis municipals, enllumenat, agricultura, dinamització de nuclis rurals, circulació, mobilitat.
  • Sr. Enrique Garzón Jiménez: aigua, clavegueram.
  • Sra. Marta Cano Roig: festes, cultura, tradicions, patrimoni, biblioteques, arxiu, igualtat (àrea de la dona, mediació cultural, gènere i orientació sexual).
  • Sra. Marina Obrador Obrador: educació en valors i joves promeses, política lingüística, conservatori, àrea social (infància, adolescència, gent gran), joventut, qualitat de vida i família.
  • Sr. Rafel Rubio Ferrer: comerç i emprenedoria, indústria, fires i mercats, mercat municipal.
  • Sra. Melania Mesquida Tran: benestar animal, regidoria de Portocolom.

Segon.- De la present resolució se'n donarà compte al Ple en la primera sessió que es realitzi. També es notificarà personalment els designats, i es farà pública en el BOIB, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia de la seva signatura, d'acord amb el que estableix l'art. 44.2 del ROF.

 

La batlessa, Catalina Soler Torres. D'acord amb la funció de fe pública prevista a l'art.3.2.h) del RD 128/2018, faig anotar dins l'expedient 1986/2023, la present Resolució. El secretari, Joan Garcia Cortès. Felanitx, 3 de juliol de 2023."

 

Felanitx, document signat electrònicament (3 de juliol de 2023)

La batlessa Catalina Soler Torres