Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 455224
Extracte de la resolució del dia 9 de maig de 2023 de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa, per la que es convoquen subvencions en matèria d'ajudes per a estudiants d'ensenyaments superiors del municipi d'Eivissa curs 2022/2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/694164)

Primer. Persones beneficiàries

Poden ser persones beneficiàries d'aquestes ajudes les i els estudiants que compleixin els requisits següents:

1. Estar empadronat o empadronada en el municipi d'Eivissa amb una antiguitat mínima de 2 anys continuats a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB.

2. No haver complit els 31 anys a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB.

3. Estar matriculat o matriculada en el curs 2022/2023 dels estudis establerts a l'article segon, amb els següents mínims:

 

a) Estudis universitaris de grau i ensenyaments artístics superiors: 50 crèdits. Quan es tracti de la resta de crèdits per aconseguir la titulació, s'exigirà estar matriculat o matriculada d'un mínim de 24 crèdits.

b) Cicles formatius de grau superior: el 100 % del curs.

4. Haver aprovat, en el curs 2022/20223, els següents mínims:

a) Estudis universitaris de grau i ensenyaments artístics superiors: el 80 % dels crèdits matriculats.

b) Cicles formatius de grau superior: el 100 % del curs.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió per part de l'Ajuntament d'Eivissa d'ajudes per a estudiants d'ensenyaments superiors del municipi d'Eivissa per al curs 2022/2023. Els estudis objecte d'aquestes ajudes han de ser títols oficials cursats en centres de tot Espanya i amb validesa en tot l'Estat espanyol. En concret, són objecte d'ajudes:

a) Estudis presencials i no presencials cursats a Eivissa o fora de l'illa.

1. Estudis universitaris de grau.

2. Ensenyaments artístics superiors (títol superior).

3. Cicles formatius de grau superior.

Els estudis no presencials i semipresencials es consideraran sempre com cursats a Eivissa.

Tercer. Bases reguladores

Les bases específiques reguladores de les ajudes per a estudiants d'ensenyaments superiors del municipi d'Eivissa estan publicades en el BOIB núm. 54 de data 24 d'abril de 2021, a la pàgina web municipal (http://www.eivissa.es) i a la seu electrònica (https://eivissa.sedelectronica.es).

Quart. Import

Per a les ajudes objecte d'aquesta convocatòria es destinarà la quantitat màxima de 80.000 € amb càrrec a la partida 33700 48101 de l'exercici pressupostari 2023.

Les o els estudiants que realitzin els estudis a Eivissa podran rebre una ajuda de 500 €. Les o els estudiants que realitzin els estudis fora de l'illa d'Eivissa podran rebre una ajuda de 1.000 €.

S'atorgaran les ajudes seguint l'ordre descendent de la nota mitjana de l'expedient acadèmic fins arribar a la quantitat màxima assenyalada, tenint en compte si les o els estudiants fan els estudis a Eivissa o fora de l'illa d'Eivissa.

En cas que restin 500 € dels 80.000 € i la següent persona segons l'ordre descendent realitzi els estudis fora de l'illa d'Eivissa, podrà rebre només el 500 € restants.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, comptats a partir del dia següent al de la publicació de la present convocatòria en el BOIB.

 

Eivissa, (signat electrònicament: 7 de juliol de 2023)

La regidora delegada (Catiana Fuster Contell)