Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 455109
Resolució del síndic major per la qual es crea una borsa extraordinària de personal funcionari interí del cos d’auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant l'Acord del Consell de la Sindicatura de 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 157, de 3 de desembre de 2022), es va aprovar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització de l'ocupació pública de llarga durada, per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir dues places d'auditor del personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

2. El 4 de juliol de 2023, el Tribunal qualificador del procés excepcional esmentat va acordar:

- Elevar al síndic major la relació de persones aspirants que han d'integrar la borsa de personal funcionari interí derivada d'aquest concurs, de conformitat amb el punt 15.6 de la convocatòria.

- Declarar els aspirants que no poden integrar aquesta borsa perquè no assoleixen la puntuació mínima exigida de 20 punts per formar-ne part.

- Declarar els aspirants que queden exclosos de l'esmentada borsa  i les causes que en determinen l'exclusió.

3. El 30 de juny de 2023, el síndic major va dictar la Resolució per la qual es nomenen funcionaris en pràctiques del cos d'auditors les persones aspirants que havien superat el concurs extraordinari de mèrits, la qual es va publicar en el BOIB núm. 91, de 6 de juliol de 2023.

Fonaments de dret

1. La base 15.3 de la convocatòria esmentada disposa que, per poder formar part de la borsa que es derivi d'aquest procediment selectiu, els aspirants han d'acreditar una puntuació mínima de 20 punts.

2. La base 15.4 de la convocatòria esmentada estableix que el Tribunal ha de requerir l'acreditació documental dels requisits i dels mèrits, d'acord amb les bases 9 i 10, en el termini de deu dies hàbils, únicament als aspirants que superin la puntuació mínima exigida en el punt anterior i que no hagin aportat aquesta documentació en algun moment anterior del procediment. Els aspirants que no presentin la documentació requerida en el termini esmentat queden exclosos de la borsa i no la poden integrar. El Tribunal ha d'elaborar la relació de persones aspirants que han d'integrar aquesta borsa extraordinària i l'ha d'elevar al síndic major.

3. La base 15.7 de la dita convocatòria disposa que, una vegada publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la resolució del síndic major per la qual es nomenen funcionaris en pràctiques del cos d'auditors, i abans de prendre possessió, el síndic major ha de dictar una resolució per la qual es crea la borsa extraordinària per nomenar funcionaris interins del cos d'auditors de l'SCIB. Aquesta resolució s'ha de publicar en el tauler d'anuncis de l'SCIB, en el seu portal web (<www.sindicaturaib.org>) i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. La base 15.8 de la dita convocatòria determina que la borsa de personal funcionari interí derivada d'aquest procediment té una vigència màxima de tres anys comptadors des de la data de la seva aprovació mitjançant la resolució del síndic major. Un cop transcorregut aquest període de temps, la borsa perd la vigència i no es pot reactivar, cosa que s'ha d'anunciar en el portal web de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

Per tot això,

Resolc

1. Aprovar la creació d'una borsa extraordinària de personal funcionari interí del cos d'auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears derivada de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització de l'ocupació pública de llarga durada, per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir dues places d'auditor del personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, aprovada per l'Acord del Consell de la Sindicatura de 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 157, de 3 de desembre de 2022).

La composició de la borsa, amb l'ordre de prelació i la puntuació obtinguda, és la següent: 

 

Núm. d'ordre

Llinatges

Nom

DNI

Puntuació dels mèrits declarats

1

Muntaner de Diego

Gorka Joan

***79078*

37,90

2

Cortés Isern

José Luis

***36509*

34,30

3

Dols Fiol

Catalina

***18031*

31,60

4

Gelabert Benestar

Antonio Miguel

***14164*

30,42

5

Llinás Vives

Marta

***97340*

24,30

6

Rincón Otero

Susana

***09278*

20,52

Aquesta borsa té una vigència màxima de tres anys, comptadors des de la data en què s'aprova mitjançant la resolució del síndic major. Un cop transcorregut aquest període de temps, la borsa perd la vigència i no es pot reactivar.

2. Declarar que els aspirants següents no poden integrar aquesta borsa perquè no assoleixen la puntuació mínima exigida de 20 punts per formar-ne part:

•  Laura Capó Plaza, amb DNI núm. ***24150*, a la qual es computen 9 punts.

•  Catalina Juliá Jaume, amb DNI núm. ***86381*, a la qual es computen 11,40 punts.

3. Declarar que els aspirants següents queden exclosos de l'esmentada borsa per les causes que es determinen a continuació:

• María del Rocío García Mas, amb DNI núm. ***33379*, perquè no acredita tots els requisits establerts en els punts 9.2.a i 9.2.d, i tampoc no ha presentat l'annex IV, conforme al qual dona consentiment a l'SCIB perquè pugui comprovar determinada documentació.

• Jorge Vicens Morro, amb DNI núm. ***13635*, perquè va presentar la documentació fora de termini.

• Marcos Vich Sansó, amb DNI núm. ***92828*, perquè no ha presentat la documentació requerida per formar part d'aquesta borsa en el termini que corresponia.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el portal web de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears (www.sindicaturaib.org) i en seu tauler d'anuncis.

Contra aquesta Resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar un recurs d'alçada davant el Consell de la Sindicatura en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de publicar-se, de conformitat amb els articles 121 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del règim jurídic de les administracions públiques; la disposició addicional primera de la Llei 4/2004, de 2 d'abril, de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, i la disposició addicional primera del Reglament de règim interior de l'SCIB.

 

A la data de la signatura electrònica (10 de juliol de 2023)

El síndic major Joan Rosselló Villalonga