Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

Núm. 455003
Nomenament membres Junta Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Un cop celebrades les Eleccions Locals el passat 28-05-2023 i constituït el nou Ajuntament, es fa necessari procedir a l´establiment de la nova organització municipal en l´exercici de la potestat d´auto-organització que l´article 4.1.a) de la Llei 7/85 de 2 d´abril, reguladora de les Bases de Règim Local reconeix a aquesta Entitat.

Atès de conformitat amb l´art. 23 de la Llei 20/2006 de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears i 20.1 b) de la Llei 7/85 la Junta de Govern Local existirà en els municipis de més de 5.000 habitants;

Aquesta Batlia en ús de les seves atribucions, conferides per l´art. 23 de la Llei 7/85,

DECRETA

PRIMER.- Designar com a membres de la Junta de Govern Local de l´Ajuntament els següents regidors:

President: El Batle.

Vocals: Sra. Magdalena Crespí Simón.

Sr. Miguel Niell Crespí.

Sra. Mª Antònia Caimari Chamorro.

Sra. Rosa Canyelles Dolç.

SEGON.- Fixar com a dates de celebració de les sessions ordinàries de la Junta de Govern Local el primer i el tercer dijous de cada mes a les 13 h., prèvia convocatòria realitzada per aquesta Batlia.

En cas que el dia de celebració de la sessió sigui festiu, aquesta se celebrarà, amb el mateix caràcter d´ordinària, el primer dia hàbil següent a la mateixa hora.

TERCER.-Delegar a la Junta de Govern Local les següents atribucions de la Batlia:

a) La concessió, denegació o pròrroga de les llicències en matèria urbanística.

b) L´atorgament o denegació de les llicències d´activitats.

c) La concessió o denegació de les llicències per a reserves permanents de via pública mitjançant la concessió de guals.

d) L´aprovació dels projectes i memòries anuals de l´àrea d´assistència social.

e) L´aprovació de pagaments d´acord amb el que al respecte determinen les Bases d´Execució del Pressupost.

f) L´aprovació de l´oferta d´ocupació pública d´acord amb el pressupost i la plantilla aprovats pel Ple; aprovar les bases de les proves per a la selecció del personal i pels concursos de provisió de llocs de treball.

g) Les aprovacions dels instruments de planejament de desenvolupament del planejament general no expressament atribuïdes al Ple, així com la dels instruments de gestió urbanística i dels projectes d´urbanització.

QUART.-Comunicar aquest Decret a l´Ajuntament en Ple i publicar-lo al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma, de conformitat amb el previst a l´art. 44 en relació a l´art. 53 del Reglament d´Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals de 28 de novembre de 1.986.

Santa Maria del Camí, 11 de juliol de 2023

El batle-president Nicolau Canyelles