Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 454059
Delegació de l'alcalde en les regidories per àrees geogràfiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que es disposa a l'article 44.2 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals, aprovat pel Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, es fa públic el Decret núm. 2224, de 25 de juny de 2023, de delegació de l'alcalde en regidors per àrees geogràfiques, modificat pel Decret núm. 2301, de 4 de juliol de 2023, que literalment diu el següent:

“Vist allò establert a l'article 43.5.c) del ROF, sobre possibilitat de nomenar Regidors i Regidores per àmbits geogràfics (districtes), com a coordinadors de zona, amb responsabilitats executives atorgades per l'Alcaldia, i per a una major i millor gestió municipal,

Vist que això millorarà la gestió municipal.

Ateses les competències d'aquesta Alcaldia.

Vista la proposta de resolució PR/2023/2763 de 25 de juny de 2023.

Vista la proposta de resolució PR/2023/2873 de 3 de juliol de 2023.

RESOLUCIÓ

PRIMER.- Nomenar Regidors i Regidores per àmbits geogràfics (districtes), com a coordinadors/es de zona, amb responsabilitats executives atorgades per l'Alcaldia, les següents persones:

  • Sra. Neus Mateu Roselló, àrea geogràfica de la zona ponent del carrer Madrid.
  • Sra. María Ribas Boned, àrea geogràfica de Santa Agnès de Corona i de la zona compresa entre el camí des Regueró, Es Molí, Ca n'Obrador i Sa Serra fins als límit del municipi amb Sant Josep de Sa Talaia.
  • Sr. Marcos Roig Ramon, àrea geogràfica de Sant Rafel.
  • Sr. David Márquez Boza, àrea geogràfica de Cala Gració, Cap Negret i la part del nucli urbà de Sant Antoni de Portmany compresa entre ponent de l'avinguda Isidor Macabich i el nord del carrer Cervantes.
  • Sra. Josefa Torres Costa, àrea geogràfica de Sa Vorera, Buscastell, Forada, Cas Ramons, Can Germà i Cala Salada.
  • Sr. Miguel Tur Contreras, àrea geogràfica de Can Guillemó, Can Tomàs, Can Pujolet, Ses Païsses i Can Bonet.
  • Sr. Antonio Marí Marí, àrea geogràfica de Sant Mateu d'Albarca.
  • Srs. Miguel Ángel Costa Marín, Daniel Sánchez Gutiérrez, Jorge Nacher Selva i Sra. Eva Maria Prats Costa, àrea geogràfica de part del nucli urbà de Sant Antoni de Portmany, zona compresa a l' est del carrer Madrid i de l'Av. Isidor Macabich.

SEGON.- Notificar el Decret present als Regidors i Regidores concernits, tot tenint efectes des de l'endemà al dia de la seua signatura, sense perjudici del fet que cal publicar-lo en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

TERCER.- Donar compte del Decret present al Ple de l'Ajuntament, en la sessió extraordinària que es convoqui en compliment del disposat en l'article 38 del ROF, tot això a l'efecte que quedi assabentat del seu contingut. ˮ

 

Sant Antoni de Portmany, (signat electrònicament: 6 de juliol de 2023)

L'alcalde (Marcos Serra Colomar)