Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA DE LA QUALITAT UNIVERSITÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 453884
Resolució del president de l’Agencia de Qualitat Universitària de les Illes Balears de 10 de juliol de 2023 per la qual es nomena personal laboral fix de tècnic de qualitat de l’Agencia de Qualitat Universitària de les Illes Balears, convocat mitjançant la resolució de 19 de desembre de 2022 (BOIB núm. 167, de 24 de desembre de 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per mitjà de la resolució del president de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears de 19 de desembre de 2022 (BOIB núm. 167 de 24 de desembre de 2022), es va convocar un concurs-oposició pel personal de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears.

2. Per mitjà de la resolució del president de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears, publicada el 3 de juliol de 2023, rectificada el 10 de juliol de 2023, es va aprovar la llista informativa de l'ordre d'aspirants del procés d'estabilització pel sistema de concurs oposició pel personal de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears (AQUIB) de 19 de desembre de 2022 (BOIB núm. 167, de 24 de desembre de 2022), i l'oferiment del lloc de treball.

3. Després de que les persones aspirants requerides hagin presentat els documents i s'hagi comprovat els seus mèrits al·legats juntament amb els requisits, ha de ser nomenada personal laboral fix de tècnica de qualitat de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

3. Decret Llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per a reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

4. Resolució del president de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears, de 19 de desembre de 2022, per la qual es convoca el procés d'estabilització pel sistema de concurs oposició pel personal de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears (BOIB núm. 167, de 24 de desembre de 2022).

Por tot això dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Nomenar personal laboral fix de tècnica de qualitat de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears a la persona següent:

DNI

Llinatges, nom

****9210*

García Gimeno, Lara

2. Adjudicar el lloc de feina de tècnica de qualitat a la persona aspirant que ha superat la prova selectiva per a l'ingrés com a personal laboral fix de tècnic de qualitat de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears, després d'haver presentat la documentació pertinent, d'acord amb la petició efectuada i la puntuació obtinguda en el procés selectiu.

3. La signatura del contracte de treball s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la resolució de la base.

4. La incorporació a la plaça de personal laboral fix de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears es farà l'1 de setembre de 2023.

5. Abans de la signatura del contracte, la persona interessada haurà de fer constar que no ocuparà cap lloc de treball ni que durà a terme cap activitat en el sector públic de les quals es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques, en la data de la incorporació a la plaça.

6. Si duu a terme alguna activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho haurà de declarar en el termini de deu dies hàbils a comptar des de l'endemà de la signatura del contracte, perquè l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o d'incompatibilitat.

7. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar-hi.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (10 de juliol de 2023)

El president de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears (José Luis Pons Hinojosa)