Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 453205
Acord de Ple de dia 6 de juliol de 2023 d’aprovació de la creació, composició i periodicitat de les comissions informatives permanents (expedient 2023/007810)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària de dia 6 de juliol de 2023, en el punt 6 de l'ordre del dia, va aprovar el següent:

«PRIMER. Crear les tres comissions informatives permanents següents:

1. D'ORGANITZACIÓ I SEGURETAT CIUTADANA (també actuarà com a Comissió Especial de Comptes)

2. DE TERRITORI I ENTORN I SERVEIS URBANS

3. SOCIOEDUCATIVA I DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA

SEGON. Aprovar la composició de cadascuna d'aquestes, d'acord amb el següent:

COMISSIÓ INFORMATIVA D'ORGANITZACIÓ I SEGURETAT CIUTADANA; COMISSIÓ INFORMATIVA DE TERRITORI I ENTORN I SERVEIS URBANS; I COMISSIÓ INFORMATIVA SOCIOEDUCATIVA I DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA. Estaran formades per 10 regidors cadascuna, amb la proporció següent: PP (4 regidors); PSOE (2 regidors); PSM MxM (2 regidors); Ciutadella Endavant (1 regidor); i VOX (1 regidor).

TERCER. Establir la periodicitat de la celebració de les comissions informatives municipals:

Com a dia de celebració de les sessions ordinàries de la Comissió Informativa d'ORGANITZACIÓ I SEGURETAT CIUTADANA, el divendres anterior a la celebració del Ple, a les 13.30 hores.

Com a dia de celebració de les sessions ordinàries de la Comissió Informativa de TERRITORI I ENTORN I SERVEIS URBANS, el divendres anterior a la celebració del Ple, a les 12.30 hores.

Com a dia de celebració de les sessions ordinàries de la Comissió Informativa SOCIOEDUCATIVA I DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA, el dijous anterior a la celebració del Ple, a les 13.30 hores.»

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Ciutadella de Menorca, 7 de juliol de 2023

L'alcaldessa Juana María Pons Torres