Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 447460
Retribucions i dietes dels membres de la corporació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp. Núm.: 7761/2023

Es fa públic que el Ple de la corporació, en sessió de data 26 de juny de 2023, ha acordat, entre altres, el següent:

«PRIMER. Assignar a cada grup polític una dotació econòmica consistent en un component fix de 150,00 euros mensuals i un component variable en funció del nombre de regidores i regidors del grup de 53,00 euros mensuals per membre.

SEGON. Aprovar les retribucions següents per a les regidores i regidors que exerceixin delegacions i responsabilitats de govern, que seran efectives l'endemà d'aprovar-les el Ple de l'Ajuntament:

- Alcaldia. Per una dedicació del 100% de la jornada: 52.272,61 euros anuals.

-Primera tinenta de batle, Àrea Social, Joventut, Recursos Humans, Seguretat, Mobilitat, Habitatge, Cooperació i Coordinació General, que comprèn Diversitat. Per una dedicació del 73% de la jornada: 38.159,00 euros anuals.

-Segon tinent de batle, Hisenda, Contractació, Educació, Subvencions i Ajuts d'Altres Administracions i Atenció a la Ciutadania, que comprèn Transparència. Per una dedicació del 60% de la jornada: 31.363,56 euros anuals.

-Tercer tinent de batle, Urbanisme, Obra pública i Patrimoni. Per una dedicació del 60% de la jornada: 31.363,56 euros anuals.

- Quarta tinenta de batle, Cultura, Festes, Fires i Mercats. Per una dedicació del 65% de la jornada: 33.977,19 euros anuals.

- Regidor delegat en les matèries de manteniment de les Vies Públiques, Parcs i Jardins (excepte a les urbanitzacions), Camins Rurals, Brigades Municipals i Cementiri. Per una dedicació del 60% de la jornada: 31.363,56 euros anuals.

TERCER. Fixar les quanties següents en concepte d'assistència efectiva a cada sessió dels òrgans col·legiats de què formen part, que rebran les regidores i regidors que no tenguin règim de dedicació exclusiva o parcial:

- Assistència al Ple: 180,00 €

- Assistència a comissió informativa permanent: 90,00 €

- Assistència a la Junta de Portaveus: 90,00 €

QUART. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i al portal de transparència municipal.

CINQUÈ. Comunicar-ho al Departament d'Hisenda i al Departament de Nòmines als efectes que corresponguin.”

El que es fa públic per a coneixement general.

Signat per mi, José Luis Benejam Saura, el batle.

 

(Signat electrònicament: 3 de juliol de 2023

El batle José Luis Benejam Saura)