Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 447421
Decret de composició de la Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposen els articles 43.3 i 46.1 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, es sotmet a informació pública el Decret de Batlia núm. 2023-0688, de data 6 de juliol de 2023, que literalment diu:

Expedient núm.: 2086/2023

Resolució amb número i data establerts al marge

Procediment: Òrgans Col·legiats (Constitució, Modificació o Supressió)

DECRET DE BATLIA

Vist que es va adoptar, per Acord del Ple, reunit en sessió extraordinària organitzativa, en data 26/06/2023, la Composició Junta de Govern Local, que haurà d'assistir permanent a Batle en l'exercici de les seves atribucions, així com exercir les atribucions que li deleguin Batle o el Ple.

Donat que, en virtut del Decret de Batlia número 2023-0665, de data 21 de Juny de 2023 es fa efectuar la delegació d'atribucions de gestió i resolució dels assumptes de les seves regidories respectives d'acord amb la seva definició funcional.

De conformitat amb l'establert en els articles 23 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, 43, 46 i 52 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, aquesta Alcaldia és competent per nomenar als membres que vagi a integrar la Junta, així com per delegar l'exercici de determinades atribucions en els seus membres, i per això

DECRET

PRIMER. Nomenar, com a membres de la Junta de Govern Local, als següents Regidors:

  • Sr. Miquel Ballester Ferrer
  • Sra. María Victoria Muñoz Durán
  • Sra. Maria Antonia Serralta Cunill
  • Sr. Joan Tomás Baos Estrany

SEGON. En relació a la delegació d'atribucions de gestió i resolució dels assumptes de les seves regidories respectives d'acord amb la seva definició funcional, atorgada en virtut del Decret de Batlia número 2023-0665, de data 21 de Juny de 2023; en quan al Regidor Sr. Joan Tomás Baos Estrany, revocar la delegació d'atribucions de resolució dels expedients dins l'àrea d'Urbanisme i en quan al Regidor Sr. Francisco Balcázar Benito, revocar la delegació d'atribucions de resolució dels expedients dins l'àrea de Medi Ambient i dins l'àrea d'Activitats.

TERCER. Delegar en la Junta de Govern Local les següents atribucions:

  • L'assistència permanent a Batlia en l'exercici de les seves atribucions.
  • Les atribucions, que aquesta Batlia de forma expressa delega, d'entre les establertes a l'article 21.1 de la Llei 7/85, i que a continuació s'expressen, o les que li atribueixin les lleis:

j) Las aprobaciones de los instrumentos de planeamiento de desarrollo del planeamiento general no expresamente atribuidas al Pleno, así como la de los instrumentos de gestión urbanística y de los proyectos de urbanización.

n) Sancionar las faltas de desobediencia a su autoridad o por infracción de las ordenanzas municipales, salvo en los casos en que tal facultad esté atribuida a otros órganos.

q) El otorgamiento de las licencias, salvo que las leyes sectoriales lo atribuyan expresamente al Pleno o a la Comisión de Gobierno.

s) Las demás que expresamente le atribuyan las leyes y aquéllas que la legislación del Estado o de las Comunidades Autónomas asignen al municipio y no atribuyan a otros órganos municipales.”

En especial, l'exercici de la potestat sancionadora dins l'àmbit, entre d'altres, dels procediments sancionadors urbanístics, sancionadors mediambientals i sancionadors d'activitats. Per altra banda, també se deleguen a la Junta de Govern Local els procediments urbanístics de restitució de la realitat física alterada.

Els acords que s'adoptin per delegació s'entendran dictats per aquesta Batlia com a titular de la competència originària, a qui s'haurà de mantenir informat de l'exercici de la delegació.

QUART. Comunicar aquesta Resolució a tots els Regidors afectats perquè en prengueu coneixement i efectes.

CINQUÈ. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en compliment del que es disposa per l'article 46.1 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre,  sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent al de la signatura de la present resolució.

SISÈ. Adonar d'aquesta Resolució al Ple en la propera sessió que aquest celebri.

 

(Signat electrònicament: 7 de juliol de 2023

El batle - president  Juan Antonio Riera Llabres)