Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE BINISSALEM

Núm. 447242
Membres Junta de Govern Local i delegacions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. Batle-President d'aquest Ajuntament, amb data 5 de juliol de 2023, dictà la següent resolució:

DECRET DE BATLIA NÚM. 2023-0539 JUNTA DE GOVERN, MEMBRES i DELEGACIONS

De conformitat amb les facultats i atribucions conferides per l'article 23 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal y de règim local de les Illes Balears, l'article 50 i següents del Reglament Orgànic Municipal, i, el RD 2568/1986, de 28 de novembre, es dicta la següent RESOLUCIÓ,

PRIMER.-  La Junta de Govern estarà presidida pel Batle i integrada per quatre regidors, número de regidors no superior al terç del número legal de la Corporació.

Batle- President:

  • Sr. JUAN VÍCTOR MARTÍ VALLÉS

Regidors: 

  • Sr. FRANCISCO MOYÁ POL

  • Sra. MARGARITA VACHIANO POL

  • Sra. CATALINA CARMEN CORTÉS JAEN

  • Sr. JOAN PEP ESCANDELL FERRER

SEGON.- La Junta de Govern tendrà assignades les següents atribucions:

Pròpies:

  • L'assistència permanent al Batle en l'exercici de les seves atribucions.

Delegades pel Batle:

  • Aprovar l'oferta d'ocupació pública d'acord amb el pressupost i la plantilla de personal aprovades

  • L'aprovació dels instruments de planejament de desenvolupament del planejament general no expressament atribuïdes al Ple, i la dels instruments de gestió urbanística i dels projectes d'urbanització

  • La contractació d'obres, subministraments o serveis quan el seu import no superi el 10% dels recursos ordinaris del pressupost ni, en qualsevol cas, la quantia de 6 milions d'euros, inclosos els de caràcter pluriannual, sempre que l'import acumulat de totes les seves anualitats no superi ni el percentatge indicat, referit als recursos ordinaris del pressupost del primer exercici, ni la quantia assenyalada

  • Les concessions sobre béns de la corporació i l'adquisició de béns immobles i drets subjectes a la legislació patrimonial quan el seu valor no superi el 10% dels recursos ordinaris del pressupost ni l'import de 3 milions d'euros, així com l'alienació del patrimoni quan el seu valor no superi el percentatge ni la quantia indicats.

  • Les comunicacions i notificacions registrades d'entrada, quan així ho diligencii el Batle

TERCER.- Àmbit de la Delegació d'atribucions:

Serà en tota la seva extensió, en resolució de recursos i en concordança i inclusió de les matèries connexes previstes al RD 781/1986, de 18 d'abril, al RD 2568/1986, de 28 de novembre, i, demés legislació estatal o autonòmica o local.

QUART.- Condicions específiques d'exercici de les atribucions:

a) El Batle es reserva la potestat d'avocar les competències delegades a la Junta de Govern.  L'avocació implica la recuperació pel Batle de la competència resolutòria per a decidir en un cas particular.

La potestat d'avocació s'exercirà en règim excepcional quan, apreciades les circumstàncies del cas, no es pugui demorar la resolució fins a la propera sessió ordinària de la Junta de Govern, o per l'escassa importància de l'assumpte no sigui necessària la convocatòria de sessió extraordinària.     

b) No s'entendran delegades a la Junta de Govern aquelles competències atribuïdes al Batle per la legislació estatal o autonòmica que, per la seva pròpia naturalesa, no siguin susceptibles d'exercici per l'òrgan col·legiat.

CINQUÈ.- De la present Resolució es donarà coneixement al Ple a la primera sessió que celebri, notificant-se a més personalment a la persona designada, i es publicarà en el BOIB, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent al de la present resolució, conforme s'indica a l'article 52.4 del RD 2568/1986.

Ho mana i signa el Sr. Batle, a la data de la signatura electrònica, i, ho signa la Secretària-acctal. als sols efectes de donar fe. Binissalem, el Batle, signat i segellat.”

El que es fa públic per general coneixement.

 

Binissalem, a la data de la signatura electrònica. (7 de juliol de 2023

El batle Juan Victor Martí Valles)