Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 446334
Acord adoptat pel Consell d’Administració de Ports de les Illes Balears pel qual s’adjudica el concurs i s’atorga la llicència del servei portuari bàsic de practicatge al port comercial de Ciutadella

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, reunit en sessió del dia 19 de juny de 2023, va acordar el següent:

Primer.- Atorgar la llicència del servei portuari bàsic de practicatge i del servei portuari general d'ordenació, coordinació i control del tràfic portuari en el port de Ciutadella a l'empresa PRACTICOS DE CIUTADELLA, S.L.P., per un termini de 5 anys, d'acord amb la seva oferta, la proposta de la Comissió de Valoració. el plec de bases del concurs (annex I) i a la següent normativa que li és d'aplicació:

Servei portuari bàsic de practicatge:

  • Plec de prescripcions tècniques particulars del servei portuari de practicatge en el port de Ciutadella (annex II).
  • Plec regulador del servei portuari bàsic de practicatge (annex III).
  • Ordenança reguladora dels serveis portuaris bàsics de practicatge, remolc portuari i amarratge i desamarratge de bucs en el port de Ciutadella (BOIB núm. 87, de 2/07/2019).

Servei portuari general d'ordenació, coordinació i control de tràfic portuari:

  • Ordenança reguladora del servei portuari general d'ordenació, coordinació i control del tràfic portuari en el port de Ciutadella (BOIB núm. 87, de 2/07/2019).

Segon.- Els ingressos bruts mínims anuals per la prestació del servei de practicatge i del servei d'ordenació, coordinació i control del tràfic marítim en el port de Ciutadella ascendeixen a 536.000 € (IVA exclòs), sent l'aportació anual de Ports de les Illes Balears per l'escenari normal que es contempla a l'estudi de viabilitat econòmica-financera de 178.524 € (IVA exclòs). El percentatge de repartiment d'ingressos en cas que els ingressos reals siguin superiors als 536.000 € es fixa en un 25%.

Tercer.- Notificar aquest Acord a les persones interessades i ordenar la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (7 de juliol de 2023)

El director gerent Juan Vicente Roselló Riera