Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA D'ESTRATÈGIA TURÍSTICA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 446180
Resolució del director de l’Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) per la qual es s’aprova la llista definitiva d’aspirants que han superat el procés de selecció del concurs de mèrits de l’AETIB Grup E

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- En data de 3 de desembre de 2022 es va publicar en el BOIB 157 la Resolució de la presidència de l'AETIB per la qual es dona compliment al Acord del Consell de Direcció de 3 de novembre de 2022 que aprova els criteris comuns i les convocatòries específiques sota la modalitat de concurs de mèrits d'acord amb l'oferta pública d'estabilització per a l'any 2022 corresponent al personal laboral de l'AETIB aprovada pel Consell de Direcció de 24 de maig de 2022, de conformitat amb la disposició addicional sexta de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació.

2.- En data de 12 de gener de 2023, es va realitzar el sorteig del personal classificat com a fix per ser vocals dels òrgans de selecció del procés d'estabilització de l'AETIB (modalitat concurs de mèrits i concurs-oposició).

3.- En data 7 de febrer de 2023 es va publicar en el BOIB núm.17 la Resolució del director de l'AETIB de designació dels òrgans de selecció de les convocatòries de procés selectiu d'estabilització mitjançant concurs de mèrits i modalitat concurs oposició per l'accés com a personal fix de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB).

4.- En data 9 de febrer de 2023, prèvia convocatòria, es varen reunir els membres del òrgan de selecció de la categoria E de la convocatòria de concurs de mèrits dels procés d'estabilització de l'AETIB, per a la revisió dels candidats presentat i procedir a redactar la llista provisional d'admesos i exclosos.

5.- En data 20 de març de 2023, prèvia convocatòria, es varen reunir els membres del òrgan de selecció de la categoria E de la convocatòria de concurs de mèrits dels procés d'estabilització de l'AETIB, per procedir analitzar les esmenes i documentació presentades i procedir a redactar la llista definitives d'admesos i exclosos.

6.- En data 5 de juny de 2023, prèvia convocatòria, es varen reunir els membres del òrgan de selecció de la categoria E de la convocatòria de concurs de mèrits del procés d'estabilització de l'AETIB, per revisar la documentació aportada pels candidats presentats en el concurs de mèrits per acreditar els requisits obligatoris i els mèrits al·legats a la seva declaració responsable.

7.- En data 4 de juliol de 2023, prèvia convocatòria, es varen reunir els membres del òrgan de selecció de la categoria E de la convocatòria de concurs de mèrits, per elaborar la llista definitiva d'aspirants que  han superat el procés selectiu pel sistema de concurs de mèrits de la plaça L03530001 de la categoria Grup E (categoria Ordenança) dins la convocatòria del procés d' estabilització de  l'AETIB.

Fonaments de dret

1.- Article 11.2 del Decret 18/2018, de 22 de juny, pel qual es reorganitza, reestructura i regula l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears modificat pel Decret 4/2022 de 28 de febrer, de modificació dels Estatuts de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears.

2.- Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació.´

3.- Resolució de la presidència de l'AETIB per la qual es dona compliment al Acord del Consell de Direcció de 3 de novembre de 2022 que aprova els criteris comuns i les convocatòries específiques sota la modalitat de concurs de mèrits d'acord amb l'oferta pública d'estabilització per a l'any 2022 corresponent al personal laboral de l'AETIB aprovada pel Consell de Direcció de 24 de maig de 2022, de conformitat amb la disposició addicional sexta de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació

Per tot el que s'ha exposat,

 

RESOLC

Primer.- Aprovar la llista definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema de concurs de mèrits de la plaça L03530001 de la categoria Grup E (Ordenança).

NOM I LLINATGES

DNI

PUNTUACIÓ AUTOBAREMACIÓ

PUNTUACIÓ REVISADA I DEFINITIVA

Bartolomé Deyà Arrom

***81174*

66,65

59,25

Segon.- Excloure d'aquesta convocatòria als candidats ***19094* i ***68365* atès que no han presentat  en un termini de 10 dies hàbils la documentació esmenada a la Resolució del director de l'AETIB de data 14 de juny de 2023.

Tercer.- Assignar la plaça L03530001 de personal laboral fix d'ordenança de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) a l'aspirant que ha obtingut la millor puntuació i que compleix amb els requisits necessaris i mèrits al·legats, Sr. Bartolomé Deyà Arrom, DNI ***81174*.

Quart.- El termini per a la formalització del contracte laboral i per a la incorporació efectiva al lloc de treball serà de tres dies i començarà a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al BOIB.

Cinquè.-  Ordenar la publicació d'aquesta resolució  al BOIB i en el tauló d'anuncis de l'AETIB i a la seu electrònica de l'AETIB.

Interposició de recurs

Contra aquesta Resolució, que no esgota la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant el president o del director de l'AETIB  en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà d'haver publicat la resolució d'acord amb l'article 58 de la Llei 3/2003, del 26 de març de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en concordança amb l'article 121 de la Llei 39/2015, de l'1d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (5 de juliol de 2023)

El director de l'AETIB, en funcions ( Art. 27 de la Llei 1/2019 de 31 de gener, del Govern de les  Illes Balears) Francesc Mateu Aguiló