Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 444564
Nomenament de personal eventual

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el present anunci es fa públic que en data 27 de juny de 2023, s'ha dictat la Resolució de Batlia número 484 amb el següent tenor literal:

“Vist que per acord plenària de 27 de juny de 2023 es va acordar fixar el següent número, característiques i retribucions del personal eventual:

Un lloc de treball de personal eventual distribuït entre dos càrrecs:

1. Personal eventual per ocupar el lloc de treball de confiança i assessorament especial de coordinador/a d'urbanisme, coordinació dels serveis municipals i control de qualitat dels serveis municipals, amb una jornada del 50% i retribució bruta anual de 26.000,00 euros.

2. Personal eventual per ocupar el lloc de treball de confiança i assessorament especial de coordinadora en matèria sanitària, amb una jornada del 50% i retribució bruta anual de 13.158,74 euros.

Resolc:

Primer. Nomenar, amb efectes de 27 de juny de 2023, a Mateo Oliver Gaya com a personal eventual per ocupar el lloc de treball de confiança i assessorament especial de coordinador/a d'urbanisme, coordinació dels serveis municipals i control de qualitat dels serveis municipals, amb una jornada del 50% i retribució bruta anual de 26.000,00 euros.

Segon. Nomenar, amb efectes de 27 de juny de 2023, a Maria del Mar Juan Ferrer com a personal eventual per ocupar el lloc de treball de confiança i assessorament especial de coordinadora en matèria sanitària, amb una jornada del 50% i retribució bruta anual de 13.158,74 euros.

Tercer. Indicar expressament que les persones nomenades podran ser cessades o separades lliurement per la Batlia en qualsevol moment del mandat de l'actual corporació. En qualsevol cas, aquest personal eventual cessarà automàticament en tot cas quan es produeixi el cessament o expiri el mandat de l'autoritat a la qual prestin la seva funció de confiança o assessorament.

Quart. Notificar el present acord.”

 

Sant Llorenç des Cardassar, en la data de la signatura electrònica (6 de juliol de 2023)

El batle Jaume Soler Pont