Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 444544
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es corregeixen determinades errades de la Resolució de 20 de desembre de 2022 del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es van aprovar les convocatòries específiques de processos selectius pel sistema de concurs extraordinari i/o concurs oposició derivades de l’oferta d’ocupació pública addicional d’estabilitat ordinària i excepcional d’estabilització per a l’any 2022 del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Fets

1. El 24 de maig de 2022 es va publicar l'Acord del Consell de Govern de 23 de maig de 2022 pel qual es va aprovar l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022 del personal estatutari dependent del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 67, de 24 de maig de 2022).

2. El 1r de novembre de 2022 es va publicar l'Acord del Consell de Govern de 31 d'octubre de 2022 pel qual es van rectificar els errors de l'Acord del Consell de Govern de 23 de maig de 2022 pel qual es va aprovar l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022 del personal estatutari dependent del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 141, de 1r de novembre de 2022).

3. El 3 de desembre de 2022 es van publicar les resolucions de 1r de desembre del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per les quals es van aprovar les bases generals i el barem de mèrits que regeixen les convocatòries dels processos de selecció per mitjà de les modalitats de concurs oposició i concurs extraordinari, ambdues derivades de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022 del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 157, de 3 de desembre de 2022).

4. El 20 de desembre de 2022 es van publicar les resolucions del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per les quals s'aproven les convocatòries específiques dels diferents processos selectius, pel sistema de concurs extraordinari i/o concurs oposició, derivades de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022, per accedir a places vacants de personal estatutari fix, dependents del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

5. El 2 de març de 2023 es va publicar la Resolució de 28 de febrer del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, per la qual es corregeixen diferents errors i es modifiquen amb motiu de l'estimació parcial de diversos recursos de reposició interposats contra les resolucions de 1r de desembre de 2022 del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, establint les categories professionals i/o especialitats de personal estatutari sanitari que mantenien l'exempció del requisit de nivell de català i a les que havia d'aplicar-se la previsió establerta en la DA 13a del Decret llei 6/2022 (BOIB núm. 27, de 2 de març de 2023).

6. El 16 de març de 2023 es va dictar la Resolució, corregida el 20 d'abril, del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'estima el recurs de reposició interposat per la senyora Lorena Martínez Pons contra les resolucions de 1r de desembre de 2022 del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per les quals s'aproven les bases generals i el barem de mèrits que han de regir les convocatòries dels processos de selecció per mitjà de la modalitat de concurs oposició i concurs extraordinari derivats de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022 del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears, i que va tenir com a conseqüència que la plaça de FEA de bioquímica clínica oferta pel sistema de concurs oposició passàs a la modalitat de concurs extraordinari.

7. El 25 d'abril de 2023 es va publicar l'Acord del Consell de Govern de 24 d'abril de 2023 pel qual es modifica l'Acord del Consell de Govern de 23 de maig de 2022 pel qual es va aprovar l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022 del personal estatutari dependent del Servei de Salut de les Illes Balears per la ratificació de l'estimació d'un recurs de reposició, per la qual cosa la plaça de la categoria professional FEA de bioquímica clínica de la modalitat de concurs oposició passà a la modalitat de concurs extraordinari, la qual cosa va fer que no hi hagués cap plaça que s'oferís per la modalitat de concurs oposició (BOIB núm. 52, de 25 d'abril de 2023).

8. S'han observat determinades errades en la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aproven i publiquen les convocatòries específiques de processos selectius, pel sistema de concurs extraordinari i/o concurs oposició, derivats de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022, de les diferents categories/especialitats d'infermeria (subgrup A2), per a accedir a places vacants de personal estatutari fix, dependents del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022), que cal esmenar i que figuren a l'annex. En particular, la categoria d'infermer obstetricoginecològic / infermera obstetricoginecològica, la denominació de la qual va ser modificada pel Decret 45/2019, de 24 de maig, pel qual es creen, modifiquen i suprimeixen diverses categories de personal estatutari en l'àmbit del Servei de Salut de les Illes Balears passa a denominar-se «infermer especialista obstetricoginecològic (llevador) / infermera especialista obstetricoginecològica (llevadora)»

Fonaments de dret

1. L'article 119.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

2. L'article 56.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que disposa la regulació del recurs de reposició.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Modificar la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es van aprovar i publicaren les convocatòries específiques de processos selectius, pel sistema de concurs extraordinari i/o concurs oposició, derivats de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022, de les diferents categories/especialitats d'infermeria (subgrup A2), per accedir a places vacants de personal estatutari fix, dependents del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022), en el sentit que tota referència feta a la categoria professional infermer obstetricoginecològic / infermera obstetricoginecològica se substitueixi per la d'infermer especialista obstetricoginecològic (llevador) / infermera especialista obstetricoginecològica (llevadora), tal com figura en l'annex.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant el director general del Servei de Salut de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació de la resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació de la resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sobre la base dels articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

Firmat electrònicament: 5 de juliol de 2023

La directora de Gestió i Pressuposts Per suplència del director general (art. 14.3 Decret 39/2006, de 21 d'abril) El director general, per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm.191, de 7/11/2020)

 

ANNEX Denominació de la categoria infermer obstetricoginecològic / infermera obstetricoginecològica de la convocatòria específica de les diferents categories/especialitats d'infermeria (subgrup A2), del procés d'estabilització 2022-2024 del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022)

1. En el punt 3 de l'apartat «Fets i fonaments de dret»

On diu:

Infermer obstetricoginecològic / infermera obstetricoginecològica

Ha de dir:

Infermer especialista obstetricoginecològic (llevador) / infermera especialista obstetricoginecològica (llevadora)

2. En l'annex 2 «Categories, requisits de titulació i especialitat, si escau, nivell de català i distribució de places»

On diu:

Infermer obstetricoginecològic / infermera obstetricoginecològica

Ha de dir:

Infermer especialista obstetricoginecològic (llevador) / infermera especialista obstetricoginecològica (llevadora)

3. En l'annex 4 «Designació dels membres que formaran part dels tribunals de selecció del concurs extraordinari i concurs oposició per cobrir les places de les diferents categories professionals d'Infermeria establertes en el punt 2.3 de l'annex 1 d'aquesta convocatòria específica»

On diu:

Infermer obstetricoginecològic / infermera obstetricoginecològica

Ha de dir:

Infermer especialista obstetricoginecològic (llevador) / infermera especialista obstetricoginecològica (llevadora)

4. En l'annex 5 «Relació de temes que formen part de la prova d'examen de la fase d'oposició de les diferents categories/especialitats d'infermeria i que són exclusivament per a la modalitat de concurs oposició »

On diu:

Infermer obstetricoginecològic / infermera obstetricoginecològica

Ha de dir:

Infermer especialista obstetricoginecològic (llevador) / infermera especialista obstetricoginecològica (llevadora)