Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 443811
Resolució de batlia de la delegació especial de les atribucions als regidors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El passat 28 de maig de 2023 van tenir lloc les eleccions locals. El nou Ajuntament es va constituir en sessió pública el dia 17 de juny.

2.  Aquesta Batlia, un cop constituïda la nova corporació en sessió pública el 17 de juny de 2023 en virtut de la potestat d'autoorganització i amb la finalitat de fer més eficaç la gestió dels assumptes municipals, es considera necessària la delegació especial de les atribucions conferides, en determinades matèries.

Fonaments de dret

1. De conformitat amb els articles 21.3 i 23.4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, i altra legislació concordant, és facultat d'aquesta Batlia la delegació de l'exercici de les atribucions pròpies en la junta de govern local i, sens perjudici de les delegacions especials que es puguin efectuar. Tot això, llevat de les matèries indelegables previstes als articles 21.3 esmentat i 9 de la Llei 40/2015, de 1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. 

2. La delegació específica d'atribucions, d'acord amb allò que estableix l'article 43.4 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre.

Resolució

Per tot això, en ús de les atribucions que legalment tinc conferides, RESOLC: 

PRIMER. Efectuar a favor dels següents regidors una delegació específica d'atribucions, d'acord amb allò que estableix l'article 43.4 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, per gestionar els assumptes relacionats amb les matèries següents: 

BATLIA: Hisenda i Turisme.

Paulino Faba Sancho: Medi Ambient, Activitas i Urbanisme, Arxiu i Tic.

Sergi Viejo Barba: Esports, Participació Ciutadana, Cultura, Castell i Educació.

Agripina Rocha Rodeiro: Serveis Socials, Tercera edat, Sanitat, Joventut, Fires, Festes i Mercats i Neteja edificis.

Manuel Alberto Filgueiras Posada: Seguretat ciutadana, Mobilitat, Vies i Obres i Contractació.

L'abast de les funcions d'aquesta delegació comporta facultats de direcció i gestió. Resten excloses les facultats de resolució. 

SEGON. Notificar aquesta Resolució als interessats. L'eficàcia d'aquesta Resolució, quant a les delegacions específiques, resta condicionada a l'acceptació per l'òrgan delegat. Si, en el termini de tres dies hàbils comptats des de la notificació de l'acord, l'òrgan delegat no fa cap manifestació expressa davant de l'òrgan delegant, la delegació s'entén acceptada. 

TERCER. Donar compte  d'aquesta Resolució al Ple en la propera sessió que s'efectuï 

QUART. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de la Província, sens perjudici que aquesta resolució sigui efectiva a partir de l'endemà de la data de la Resolució, d'acord amb el que estableix l'article 44.2 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre. 

 

Capdepera, document signat digitalment (21 de juny de 2023

La batlessa Mireia Francesca Ferrer Jaume)