Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 443339
Acord del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears pel qual s’accepta la donació de 42 unitats del producte Alteplase, 50 mg, per part de Boehringer Ingelheim España, SA, al Servei de Salut de les Illes Balears i amb destinació a l’Hospital Universitari Son Espases (exp. PATRIM 06/2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 30 de març de 2023, les representants de Boehringer Ingelheim España, SA, ofereixen en donació al Servei de Salut de les Illes Balears i amb destinació a l'Hospital Universitari Son Espases, 42 unitats del producte Alteplase, 50 mg.

La donació es fa sense finalitat comercial i amb la única voluntat de beneficiar els pacients.

Les dates de lliurament estimades eren les següents:

- Setmana del 17 d'abril de 2023: 20 unitats.

- Mes de juliol de 2023: 22 unitats.

2. En l'expedient consta la documentació relativa a Boehringer Ingelheim España, SA, i la fitxa tècnica del medicament.

3. El 4 d'abril de 2023 el director general del Servei de Salut resolgué l'inici de l'expedient per acceptar la donació de 42 unitats del producte Alteplase ,50 mg, per part de Boehringer Ingelheim España, SA, al Servei de Salut de les Illes Balears i amb destinació a l'Hospital Universitari Son Espases.

4. En data 20 d'abril de 2023, el subdirector de Compres i Logística emeté l'informe de necessitat sol·licitant l'acceptació urgent de la medicació.

5. El 21 d'abril de 2023 el subdirector de Pressuposts i Control de la Despesa emeté un informe favorable.

6. L'article 6.j) del Decret 39/2006, de 21 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts del Servei de Salut de les Illes Balears, estableix que correspon al Consell de Direcció acceptar les donacions a favor del Servei de Salut.

Per tot això, el Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears adopta el següent

Acord

1. Autoritzar l'acceptació de la donació de 42 unitats del producte Alteplase, 50 mg, per part de Boehringer Ingelheim España, SA, al Servei de Salut de les Illes Balears i amb destinació a l'Hospital Universitari Son Espases .

2. Assenyalar que l'acceptació de la donació no implica que el Servei de Salut assumeixi cap obligació del Servei de Salut de les Illes Balears envers el donant ni constitueix un incentiu per a la recomanació, compra o venda.

3. Facultar el director general del Servei de Salut per signar tots els documents relatius a la donació que siguin pertinents.

4. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb l'article 41 de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, 26 de maig de 2023

La presidenta del Consell de Direcció Patricia Gómez Picard