Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 442870
Decret limitació horari per a la circulació i accés de vehicles a la ACIRE

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Alcalde ha dictat resolució 2023-5962 en data 05 de juliol de 2023, de modificació horari ACIRE autorització circulació de l'Àrea de la Marina, del tenor literal següent:

“DECRET

1. Vista la Secció I del Capítol IV de l'Ordenança municipal de circulació, per la qual es regulen les àrees de circulació restringida al terme municipal d'Eivissa.

2. Vist el Decret núm. 2018-3631, de data 20/06/18 i actualment vigent, pel qual es declara el barri de La Marina àrea de circulació restringida (ACIRE), així com s'autoritza la circulació de vehicles destinats als transport de mercaderies per operacions de càrrega i descàrrega de 07:00 a 11:00 hores i de 16:00 a 18:00 hores, de dilluns a dissabte.

3. L'article 17.1 de l'Ordenança municipal de circulació estableix que la vigència de l'àrea de circulació restringida és permanent, llevat de senyalització que indiqui l'horari de vigència i faculta a l'Alcaldia per adoptar mesures permanents, entre d'altres, de limitació horària i accés de vehicles.

4. Atès que l'apartat 2 del mateix article estableix que l'Alcaldia determinarà l'horari i possibles usuaris per efectuar operacions de càrrega i descàrrega.

RESOLC

PRIMER.- Limitar l'horari per a la circulació i accés de vehicles a la ACIRE declarada al barri de La Marina entre les 18:00 i 6:00 hores i ordenar la seva senyalització.

SEGON.- Establir que la circulació dels vehicles destinats al transport de mercaderies per operacions de càrrega i descàrrega haurà de realitzar-se de dilluns a dissabte fora de l'horari establert a l'apartat anterior.

TERCER.- Publicar aquest decret al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i a la seu electrònica de l'Ajuntament, d'acord amb l'article 17.1 de l'Ordenança municipal de circulació.

Eivissa

                                                                  En don fe

L'ALCALDE                                            EL SECRETARI ACCTAL

(Document signat electrònicament)»

 

Document signat electrònicament al marge (6 de juliol de 2023)

El secretari Acctal. Joaquim Roca Mata