Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 442249
Acord plenari de 23.06.23 pel qual s'assignen retribucions i indemnitzacions als membres de la Corporació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposa l'article 51.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats locals, es publica en el BOIB el següent ACORD adoptat per la Corporació Plenària en sessió extraordinària de el dia 23 de juny de 2023:

MOCIÓ DE LA BATLIA PER ASSIGNAR RETRIBUCIONS I INDEMNITZACIONS ALS MEMBRES DE LA CORPORACIÓ.

L'article 75 de la Llei reguladora de les bases del règim Local estableix el règim de les retribucions i indemnitzacions a percebre pels membres de les corporacions locals, que seran consignades en els pressupostos de la corporació dins dels límits generals que, si s'escau, s'estableixin, i que seran publicades en el Butlletí oficial de la província i al tauler d'anuncis de la Corporació.

Renovada la corporació municipal, és procedent que el Ple, en aplicació del que disposa l'esmentat article, aprovi la relació de càrrecs de la corporació que podran exercir en règim de dedicació exclusiva o parcial, així com les indemnitzacions per assistència a sessions dels òrgans col·legiats de la corporació d'aquells dels seus membres que no tinguin dedicació exclusiva ni dedicació parcial.

És per això que aquesta  batlia, fent ús de les facultats que li atribueix l'article 13 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, proposa al Ple municipal acordi:

Primer.- Els membres d'aquest Ajuntament de Calvià que a continuació es relacionen exerciran els seus càrrecs en règim de dedicació exclusiva, percebent les retribucions brutes que així mateix es detallen:

1. Batle-President D. Juan Antonio Amengual Guasp: 71.100'00 euros, distribuïts en 10 pagues mensuals de 5.078'57 euros i 2 pagues mensuals de 10.157'14 euros en els mesos de juny i desembre.

2. Tinents de batle Sra. María Isabel Bonet Saum, Sr. Jaime Bujosa Arbona, Sr. Juan Thomàs Quetglas, Sra. Elisa Monserrat Mayol, Sr. Francisco Javier Tascón Piña, Sra. María Esperanza Catalá Ribó, Sr. Manuel Más Sánchez, Sra. Juana María Prats Vidal: 58.550'00 euros distribuïts en 10 pagues mensuals de 4.182'14 euros i 2 pagues mensuals de 8.364'28 euros en els mesos de juny i desembre.

3. Regidors Sra. María Dolores Godoy Alcoy, Sr. Benito Carlos Ferrer Gómez, Sr. Simón Fuentes Mackintosh i Sra. María Teresa Tena Iturrizaga 49.140'00 euros distribuïts en 10 pagues mensuals de 3.510'00 euros i 2 pagues mensuals de 7.020'00 euros en els mesos de juny i desembre.

Els anteriors membres d'aquesta corporació seran donats d'alta en el règim general de la Seguretat social, assumint la corporació el pagament de les quotes empresarials que corresponguin.

Segon.- El portaveu del grup municipal del Partit Socialista Obrer Espanyol, Sr. Alfonso Rodríguez Badal percebrà una indemnització anual bruta per assistència efectiva a les sessions plenàries, comissions informatives permanents i / o especials o altres òrgans de govern i administració municipal per import de 24.570'00 euros distribuïda en dotze pagues mensuals de 2.047'50 euros.

Tercer.- Els regidors Sra. Natividad Francés Gárate, Sr. Juan Recasens Oliver, Sra. Marta López Expósito, Sr. Borja Martorell Enseñat, Sra. Alba Cuenca Cuenca, Sr. Alfonso Molina Jiménez, Sra. María del Carmen Rojano Pérez, Sr. Juan Cuadros Martínez, Sra. Francisca Muñoz Alcaraz, Sr. Jabo Martínez Rodríguez y Sra. Bárbara Portells Sabater percebran, cadascun d'ells, una indemnització anual bruta de 20.075'00 euros distribuïda en dotze pagues mensuals de 1.672'91 euros, per raó del seu assistència efectiva a les sessions plenàries, comissions informatives permanents i / o especials o altres òrgans de govern i administració municipal.

Quart.- L'efectiva percepció de les indemnitzacions per assistències a què es refereixen els punts segon i tercer queda condicionada a la concurrència efectiva dels regidors a alguna sessió del Ple municipal, de la Comissió informativa d'assumptes generals, de la de comptes, o/a la d'alguna Comissió especial o òrgan de govern de l'Institut municipal d'educació i biblioteques de Calvià, l'IFOC, l'ICE, l'Oficina municipal de Tributs o qualsevol altra que pugui crear-se, durant el trimestre natural a què es refereix la indemnització mensual.

Cinquè.- Els acords anteriors tindran efectivitat des de la data de presa de possessió dels seus càrrecs per part de la nova corporació constituïda el 17 de juny de 2023, prèvia acceptació expressa per part de les persones designades amb dedicació exclusiva.

Sisè.- Les quanties anteriorment esmentades s'abonaran amb càrrec a la partida 91200-1000000 del pressupost de 2023, i seran actualitzades en els mateixos termes que es prevegin a les lleis de pressuposts generals de l'estat pels treballadors del sector públic.

Setè.- Publicar els anteriors acords en el BOIB i tauler municipal d'anuncis.”

 

Calvià, a data de la firma electrònica (26 de juny de 2023)

El batle Juan Antonio Amengual Guasp