Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 442241
Delegació de competències a la Junta de Govern

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant la Resolució de Batlia núm. 473 data 30/06/2023 aquesta Batlia ha resolt:

«Fent ús de les atribucions que em confereix l'article 21 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i les normes concordants, té la possibilitat de delegar l'exercici de les seves atribucions, exceptutant les enumerades en l'apartat 3 d'aquest article, com ara les de convocar i presidir les sessions de Ple i Junta de Govern, i les numerades als apartats a), e), j), k), l) i m) del núm. 1 d'aquest article.

Tenint en compte els articles 23.2b) i 23.4 de la Llei 7/1985, el text refòs 781/1986, de 18 d'abril, de les disposicions legals vigents en matèria de règim local (art. 24), i el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals (art. 41), aprovat pel Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre;

Per tot això,

RESOLC

Primer. DELEGAR a la Junta de Govern les competències resolutives sobre les matèries següents:

A. En matèria de personal:

1. Aprovar l'oferta d'ocupació pública d'acord amb el pressupost i la plantilla aprovats pel Ple.

2. Distribuir les retribucions complementàries que no siguin fixes i periòdiques, incloses les hores extraordinàries de tot el personal.

B. En matèria d'Hisenda Local o matèria econòmica:

1. Les adjudicacions de les contractacions i concessions d'imports superiors a 15.000,00 € i quan l'import no superi el 10% dels recursos ordinaris del pressupost ni, en qualsevol cas, els 6 milions d'euros; inclusivament les de caràcter plurianual quan la durada no sigui superior a quatre anys i l'import acumulat de totes les anualitat no superi el percentatge indicat, referit als recursos ordinaris del pressupost del primer exercici, ni la quantia senyalada.

2. L'aprovació de certificacions d'obra i actes de recepció de contractes d'imports superiors a 15.000€.

Patrimonials

L'adquisició de béns i de drets subjectes a la legislació patrimonial quan el valor no superi el 10% dels recursos ordinaris del pressupost ni els 3.000.000 d'euros, així com l'alñienació del patrimoni que no superi ni el percentatge ni la quantia indicats en els supòsits següents:

  • La de béns immobles, sempres que estigui prevista en el pressupost.
  • La de béns mobles, tret dels declarats de valor històric o artístic l'alienació dels qual no es trobi prevista en el pressupost.

Tresoreria i pressupost

1. L'autorització, la dispòsició i el reconeixement d'obligacions superiors a 4.000 euros i dins dels límits de competència de l'Alcaldia, d'acord amb el pressupost aprovat, la resolució de recursos, i la devolució d'avals.

2. Dictar els actes d'aplicació i efectivitat dels tributs locals i dels preus públics, i resoldre els recursos de reposició que davant aquests interposin les persones interessades.

Imposició de sancions tributàries. Quan les liquidacions hagin de practicar-se com a conseqüència d'actes administratius, la competència sobre els quals no hagi estat delegada a la Junta de Govern, la competència per aprovar les esmentades liquidacions correspondrà a l'Alcaldia o a qui aquesta hagi delegat la competència per dictar l'acte administratiu quan origini la pràctica de la liquidació.

3. Aprovació de factures i certificacions d'obra que corresponguin a actuacions exercides per la Junta de Govern en virtut de competència delegada.

4. Aprovar els padrons o les liquidacions fiscals que no estiguin atribuïts al Ple o a altres òrgans municipals.

C. En matèria de subvencions

Atorgament de subvencions d'acord amb la normativa vigent i amb càrrec a les consignacions pressupostàries.

D. En matèria d'urbanisme

1. Imposició de sancions i restitució de la legalitat urbanística.

2. Llicències urbanístiques d'obres amb projectes.

E. En matèria de convenis

La delegació s'entén efectuada tant amb relació a l'adopció d'acords administratius definitius com en tot allò que fa referència a la resolució de recursos administratius de reposició que s'interposin contra aquells.

Segon. PUBLICAR aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i donar-ne compte en la primera sessió del Ple que es celebri.

Tercer. L'Alcaldia es reserva l'exercici de les atribucions delegades, sense acte exprés de revocació d'aquestes, en aquells casos en què es justifiqui la urgència.»

 

Ferreries, en la data de la signatura electrònica que consta en aquest document (3 de juliol 2023)

El batle Pedro Pons Huguet