Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CONSELL

Núm. 440829
Periodicitat de les Sessions Plenàries

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb les disposicions vigents, es fa públic que el Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària celebrada el dia 27 de juny de 2023, va adoptar el següent acord:

PERIODICITAT DE LES SESSIONS PLENÀRIES

Antecedents:

1.- La llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LRBRL), determina a l'article 46.2.a) l'obligació de reunir-se el Plenari municipal en sessió ordinària com a mínim cada tres mesos en els Ajuntaments de menys de 5.000 habitants.

2.- L'article 80 de la llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears (LMRLIB) regula que els Ajuntaments fins a 5.000 habitants han de celebrar sessions ordinàries cada tres mesos com a mínim, però en el cas que tenguin constituïda Junta de Govern Local, el període màxim entre sessions ordinàries serà de dos mesos.

3.- Al punt número 2 de l'ordre del dia de la sessió extraordinària del Ple municipal de 27 de juny de 2023 es preveu la creació de la Junta de Govern Local.

4.- El règim regulador de les convocatòries extraordinàries es troba als articles 46.2.a) de la LRBRL i 80.2 de la LMRLIB.

Acords aprovats:

1.- Acordar la convocatòria ordinària del Ple municipal de forma bimensual els mesos imparells de l'any.

2.- Les sessions ordinàries es celebraran el darrer dimarts dels mesos imparell, a les 20:00 hores a la Sala de Plens de la Casa Consistorial.

El que es fa públic per a general coneixement.

 

Consell, 30 de juny de 2023

El batle Andreu Isern Pol