Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 440130
Exposició pública de l'estudi de viabilitat relatiu a la contractació de la gestió de l'escola municipal d'educació infantil de primer cicle de Ses Salines

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució d'Alcaldia de data 05/07/2023, es va acordar sotmetre a informació pública l'estudi de viabilitat relatiu a la CONTRACTACIÓ DE LA GESTIÓ DE L'ESCOLA MUNICIPAL D'EDUCACIÓ INFANTIL DE PRIMER CICLE DE SES SALINES, redactat pel Sr. Antonio Socias Bauza, economista col·legiat amb núm. 188.

L'exposició al públic serà pel termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 247.3 de la Llei 9/2017 de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, per la qual es traslladen a l'ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.

Durant dit termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament.

El present anunci servirà de notificació als interessats, en cas que no pugui efectuar-se la notificació personal de l'atorgament del tràmit d'audiència.

 

Ses Salines, a la data de la signatura electrònica (5 de juliol de 2023)

El batlle-president Juan Rodríguez Ginard