Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 438749
Resolució d'Alcaldia de l’expedient núm. 2023/0341, de data 21 de juny de 2023, referent a l’aprovació de les persones admeses i excloses a la convocatòria del procés selectiu mitjançant concurs oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d’una plaça de tècnic/a auxiliar d’arxiu i biblioteca (C1), de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Deià, així com la designació dels membres del Tribunal Qualificador

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

DECRET DE BATLIA

Atès el Decret núm. 2/2023, de 4 de gener, d'aprovació de la convocatòria i  bases reguladores del procés selectiu per cobrir una plaça pel sistema de concurs- oposició per torn lliure de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionariat de l'Ajuntament de Deià, i publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears numero 6, de 14 de gener i en el Boletín Oficial del Estado de 20 de gener.

Atès el Decret núm. 34/2023, de 25 de gener, de rectificació de les bases reguladores del procés selectiu per cobrir una plaça pel sistema de concurs- oposició per torn lliure de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionariat de l'Ajuntament de Deià, i publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears numero 13, de 28 de gener.

Expirat el termini de presentació en data 17 de febrer de 2023 de sol·licituds d'admissió per formar part del procés selectiu dalt esmentat.

Revisades les sol·licituds presentades per les persones interessades en participar en aquest procés de selecció i, de conformitat amb el que s'estableix a les bases reguladores, es dona publicitat al llistat provisional de persones admeses i excloses, i s'estableix un termini de tres dies hàbils per esmenar deficiències.

Així mateix, es designen les persones membres del Tribunal Qualificador.

Atès l'informe favorable de la tècnica jurídica de la Corporació emès en data 20 de juny de 2023.

RESOLC

PRIMER. Aprovar provisionalment la relació de persones aspirants admeses i excloses que reuneixen tots els requisits de les bases del procés selectiu per cobrir una plaça pel sistema de concurs-oposició per torn lliure de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionariat de l'Ajuntament de Deià, següent:

Nom

DNI

PATRICIA MARTINEZ GONZALEZ

**1686***

ELIONOR PEREZ NOGUERA

**1539***

ANTONIA PALOU PASTOR

**0993***

AMELIA GILI CRESPO

**0484***

MATIAS MARCE SARD

**2004***

SERGI VICENTE MARTINEZ

**2320***

PABLO FRANCISCO ALEMANY BERNAT

**2340***

NEUS PALOU FERRER

**2312***

MARIA JOSE GARCIA MULAS

**9625***

JAVIER GONZALEZ VIDAL

**2305***

SEGON. Aprovar  provisionalment la relació de persones aspirants excloses amb els motius que s'exposen i pels quals no reuneixen els requisits de les bases procés selectiu per cobrir una plaça pel sistema de concurs- oposició per torn lliure de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionariat de l'Ajuntament de Deià, següent:

 

 

DNI

Nom

Motiu de l'exclusió

**5862***

ANDREA CAÑAVATE OCHOA

Manca taxa i annexe I

**0876***

CATERINA MARTINEZ HORRACH

Manca taxa i annexe I

Les persones aspirants excloses disposen d'un termini de tres dies hàbils, a partir del dia següent de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears i tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Corporació, per formular reclamacions o esmenar els defectes que hagin motivat la seva exclusió.

TERCER. Designar com a persones membres del Tribunal Qualificador, d'acord amb les propostes realitzades pels organismes corresponents, que han de realitzar la valoració de mèrits a:

Membres

Identitat

Presidència

ANTONI FERRER FEBRER

(A1 Ajuntament de Manacor)

Suplència

MARGALIDA PASCUAL RIPOLL

(C1 Ajuntament de Manacor)

Secretaria

FRANCISCO MASSIP VALLÉS

(C1 Ajuntament de Binissalem)

Suplència

FELIP RAMIS LLABRÉS

(C1 Ajuntament de Marratxí)

Vocalia

JOAN REYNÉS MORAGUES

(C1 Ajuntament de Muro)

Suplència

PEDRO SANCHEZ PEREZ

(C1 Ajuntament de Muro)

QUART. Notificar la present resolució a les persones membres designades.

CINQUÈ. Publicar la relació provisional de persones aspirants admeses i excloses del procés selectiu per cobrir una plaça pel sistema de concurs-oposició per torn lliure de tècnic/a auxiliar d'arxiu i biblioteca (C1) funcionariat de l'Ajuntament de Deià i la designació del Tribunal Qualificador del procés selectiu al Butlletí Oficial de les Illes Balears així com al tauler d'anuncis de la Corporació i al portal de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament de Deià.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació, d'acord amb el que disposen els articles 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 5 de juliol de 2023

El batle Lluís Enric Apesteguia Ripoll)