Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 437662
Delegacions competències del Ple en Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament d'Andratx, en sessió extraordinària celebrada dia 27 de juny de 2023, entre d'altres va acordar:

De conformitat amb el que disposen els articles 22 i 23 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, que regula las Bases de Règim Local i la resta de Legislació concordant, proposo al Ple de la Corporació l'adopció del següent ACORD:

PRIMER. – Delegar en la Junta de Govern Local l'exercici de les següents atribucions: 

1ª) L'exercici d'accions judicials i administratives i la defensa de la Corporació en matèries de competència Plenària. 

2ª) La declaració de lesivitat dels actes de l'Ajuntament. 

3ª) La concertació de les operacions de crèdit quan la quantia acumulada, dintre de cada exercici econòmic, excedeixi del 10 per 100 dels recursos ordinaris del Pressupost, llevat de les de Tresoreria, que li correspondran quan l'import acumulat de les operacions vives en cada moment superi el 15 per 100 dels ingressos corrents liquidats en l'exercici anterior, tot això de conformitat amb el que disposa la Llei que regula les Hisendes Locals.

 4ª) Les competències com a òrgan de contractació respecte dels contractes d'obres, de subministrament, de serveis, de gestió de serveis públics, els contractes administratius especials, i els contractes privats quan el seu import superi el 10 per 100 dels recursos ordinaris del Pressupost i, en qualsevol cas, la quantia de 6.000.000,00 €, inclosos el de caràcter plurianual quan la seva duració sigui superior a 4 anys, sempre que l'import acumulat de totes les anualitats superi el percentatge indicat, referit als recursos ordinaris del Pressupost del primer exercici, o la quantia assenyalada. I la resta de contractes que no siguin competència del Batle. 

Així mateix, l'adjudicació de concessions sobre els bens de les mateixes quan el seu valor superi el 10 per 100 dels recursos ordinaris del Pressupost i l'import de 3.000.000,00 €.

 5ª) L'adquisició de bens immobles i drets subjectes a la legislació patrimonial quan el seu valor superi el 10 per 100 dels recursos ordinaris del Pressupost i l'import de 3.000.000,00 €, així com l'alienació del patrimoni, quan el seu valor superi el percentatge i la quantia indicats, i dels bens declarats de valor històric o artístic qualsevol que sigui el seu valor. 

6è) La regulació de preus públics que no estiguin en Reglaments o Ordenances fiscals o no fiscals.  

SEGON. – El present Acord tindrà efectes des del dia següent al de la seva adopció, sense perjudici de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

TERCER. – El present Acord deixa sense efecte qualsevol altre acord de Delegació que en favor de la Junta de Govern Local s'hagués pogut efectuar per part del Ple de la Corporació Municipal.

El qual es fa públic pel seu coneixement en general. 

 

(Signat electrònicament:28 de juny de 2023

La batlessa presidenta Estefanía Gonzalvo Guirado)