Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 437309
Delegació especial àrees de: Cultura, Patrimoni i Relacions Institucionals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El batle de l'Ajuntament de Santa Margalida, en data 21 de juny de 2023, va dictar la resolució que seguidament es transcriu:

«RESOLUCIÓ DE LA BATLIA

DELEGACIÓ ESPECIAL A LA REGIDORA SRA. ROCIO ROMERO GALERA

Aquesta Batlia té atribuïda per llei la facultat de delegar determinades atribucions, d'acord amb l'article 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local (LBRL).

Raons d'oportunitat i conveniència per a l'agilització i millora del servei, aconsella delegar les atribucions d'àrea que tot seguit es diran.

En conseqüència, d'acord amb els articles 21.3 de la LBRL i 43, 44, 120 i 121 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les Entitats Locals,

RESOLC:

Primer .- Delegar en la regidora, Sra. Rocio Romera Galera, l'exercici de les atribucions corresponents a la responsabilitat de la direcció de l'àrea de Cultura i Patrimoni i Relacions Institucionals

Segon.- Les facultats delegades comprenen l'exercici de les competències sobre les matèries següents:

CULTURA I PATRIMONI

Programació cultural

Publicacions Cultural i de llibres

Biblioteques i instal·lacions culturals

Honors i distincions

Autorització ús espais culturals

Escola i banda de música

Patrimoni cultural (arqueològic, artístic, monumetal)

Arxiu històric

Toponímia

Processó de la Beata

RELACIONS INSTITUCIONALS

Coordinació i relacions amb estaments i organismes

Relacions Públiques

Tercer.- Les delegacions esmentades comprenen tant les facultats de direcció interna dels serveis, la instrucció i proposta de resolució dels expedients del seu àmbit d'actuació així com els de gestionar-los en general, però sense incloure la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers.

Quart.- De conformitat amb el que disposa l'article 44 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, aprovar per Real decret 2568/1986, de 28 de novembre, aquestes delegacions tindran efecte des del dia següent a la data de notificació d'aquest Decret als/ a les regidors/es afectats/des i seran de caràcter indefinit, sense perjudici de la potestat d'advocació d'aquesta Batlia.

En cas d'absència, vacant malaltia o qualsevol altre impediment dels/de les regidors/es delegats/des, aquesta Batlia assumirà, directa i automàticament, les competències delegades, com a titular de la competència originaria, entenent-se a aquests efectes exercitada la potestat d'advocació en base a la present Resolució, sense necessitat d'una nova resolució expressa en aquest sentit.

Cinquè.- Notificar aquesta Resolució als/ al es regidors/res afectats/des, entenent-se acceptada la competència delegada de forma tàcita, si en el termini de 24 hores següents no se manifesta res en contra o es fa ús de la delegació.

Sisè.- Les delegacions conferides requeriran per a la seva eficàcia l'acceptació de regidor/a delegat/da, es publicaran al BOIB i d'elles se'n donarà compte al Ple de l'Ajuntament en la primera sessió que tengui lloc.

Setè.- El/la regidor/ra delegat/da queda obligat/da a informar a aquesta Batlia sobre la gestió i les disposicions que dicti, i prèviament, de les decisions de transcendència en els termes prevists a l'article 115 del ROFRJEL.

Vuitè.- Dita delegació s'exercirà en règim de dedicació parcial d'un 50% de la jornada, amb unes retribucions d'acord amb l'establert en  les bases d'execució dels pressuposts vigents en cada moment. Aquest règim de dedicació serà objecte de publicació d'acord amb l'article 75 de la llei 7/85, de 2 d'abril reguladora de les bases de règim local i l'article 8.1.f) de la llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

En el no previst en aquesta resolució regiran la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local; la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears,  i el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, en el marc de les regles que per a les delegacions s'estableixen a dites normes.

Santa Margalida, a data de la signatura electrònica

El batle                                    

Joan Monjo Estelrich                                        

D'acord amb la funció de fe pública prevista a l'art. 3.2h) del RD 128/2018, faig anotar dins l'expedient 1928/2023, la present Resolució

La Secretària

Maria Magdalena Vicens Pons”

El que es fa públic per a coneixement general.

 

Santa Margalida, a data de la signatura electrònica (30 de juny de 2023)

El batle Joan Monjo Estelrich