Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MOBILITAT I HABITATGE

Núm. 436922
Correcció d’errades en la publicació de la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge per la qual s’aprova la convocatòria d’ajudes per a la modernització d’empreses privades de transport de viatgers prestadores de serveis de transport per carretera i d’empreses privades que intervenen en el transport de mercaderies per carretera, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançades per la Unió Europea-Next Generation UE

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 55 de 29 d'abril de 2023 es va publicar la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 26 d'abril de 2023 per la qual es convoquen les ajudes per a la modernització d'empreses privades de transport de viatgers prestadores de serveis de transport per carretera i d'empreses privades que intervenen en el transport de mercaderies per carretera, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançades per la Unió Europea-Next Generation UE.

2. S'ha detectat una errada en la Resolució esmentada que motiva aquesta rectificació.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar l'errada material detectada a l'annex 5 de la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge per la qual es convoquen les ajudes per a la modernització d'empreses privades de transport de viatgers prestadores de serveis de transport per carretera i d'empreses privades que intervenen en el transport de mercaderies per carretera, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançades per la Unió Europea-Next Generation UE., aprovada per la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 26 d'abril de 2023 (BOIB núm. 55 de 29 d'abril de 2023), i indicar que la resta del contingut de la Resolució es mantén inalterat:

On hi diu:

«Titular d'autorització:

...

MPLE»

Ha de dir:

«Titular d'autorització:

...

MDLE»

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 4 de juliol de 2023

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball Iago Negueruela Vázquez (Per Decret 5/2023, de 23 de juny, de la presidenta del Govern de les Illes Balears BOIB Núm. 85 de 23 de juny de 2023)