Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 435850
Delegació de competències de les resolucions d’expedients de Medi ambient, inclosos els procediments sancionadors, i els relacionats amb Igualtat i de la Dona a favor de la regidora Bàrbara Xamena Bordoy

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que preveu la legislació vigent, es fa pública la següent resolució de batlia de data 30 de juny de 2023:

Decret

Delegació de competències de les resolucions d'expedients de Medi ambient, inclosos els procediments sancionadors, i els relacionats amb Igualtat i de la Dona a favor de la regidora Bàrbara Xamena Bordoy

1. Vist que a l'acord de Ple de dia 28.06.2023, 1.1.4. Dedicacions exclusives i parcials dels Membres d'aquesta Corporació Municipal, hi ha un apartat que literalment diu:

«Es delega per la Batlia a favor de Bàrbara Xamena Bordoy, les competències següents:

- Les resolucions en tot tipus d'expedients, sempre i quan no corresponguin a la Junta de Govern Local, relacionats amb Medi ambient inclosos els procediments sancionadors, i els expedients relacionats amb la Igualtat i de la Dona.

Les resolucions que s'adoptin per delegació han de indicar expressament aquesta circumstància i es considerarà dictada per la Batlia.

La delegació serà revocable en qualsevol moment per la Batlia.»

2. Vist l'article 9.1 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre de règim jurídic del sector públic que diu:

«Els òrgans de les diferents administracions públiques podran delegar l'exercici de les competències que tinguin atribuïdes en altres òrgans de la mateixa administració, encara que no siguin jeràrquicament dependents, o en els organismes públics o entitats de dret públic vinculats a aquelles o que en depenguin.»

3. Vist l'article 9.5 de la mateixa llei que diu:

«...no es podrà delegar la competència per a resoldre un procediment una vegada s'hagi emès, en el procediment corresponent, un dictamen o un informe preceptiu sobre això.»

Per tot el que s'ha exposat, en virtut de les facultats que em són conferides per la legislació vigent,

DISPÒS

Primer. Delegar, d'acord amb l'article 9.1 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic i l'acord del Ple de la sessió extraordinària del dia 28 de juny de 2023, les competències de la batlia relatives a Medi ambient inclosos els procediments sancionadors, i els expedients relacionats amb la Igualtat i de la Dona a la regidora Bàrbara Xamena Bordoy. Així com la resolució dels mateixos.

Aquesta delegació serà revocable en qualsevol moment per la Batlia.

Segon. Els expedients ja iniciats no són objecte d'aquesta delegació, per la qual cosa s'aplicarà la delegació als que s'inicien a partir de la publicació d'aquesta Resolució.

Tercer. Així mateix nomenar, Maria del Mar Rigo Manresa, tècnica de Medi ambient d'aquest Ajuntament com a instructora i Guillermo Mascaró Llinás, secretari accidental de la corporació, com a secretari dels expedients sancionadors en matèria de Medi ambient com puguin ser, entre d'altres, neteja, deixalles, residus sòlids.

Quart. Publicar aquesta Resolució al BOIB, d'acord amb l'establert per l'article 9.3 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

Cinquè. Notificar aquesta resolució a les persones interessades.

 

Santanyí, document signat electrònicament (3 de juliol de 2023)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat