Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 434616
Resolució per la qual s’aprova la llista d’aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del GRUP A i se’ls adjudica un lloc de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022, es va publicar l'Acord del Consell d'Administració de 12 de maig de 2022, d'aprovació de l'oferta pública d'estabilització per a l'any 2022 corresponent al personal laboral de Ports de les Illes Balears.

2. En el BOIB núm. 166, de 16 de desembre de 2022, es va publicar l'Acord adoptat del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears pel qual s'aprova la convocatòria i les bases específiques del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per a la cobertura de les places de personal laboral de Ports de les Illes Balears per la  provisió, entre altres, de 2 places del Grup A Facultatiu/a superior, especialitat jurídic/a a Mallorca.

3. Tramitat el procediment conforme les esmentades bases, el 12 de juny de 2023 l'Òrgan de Selecció va acordar:

1. Aprovar la llista definitiva de puntuacions de les persones aspirants al procés selectiu d'estabilització mitjançant concurs extraordinari de mèrits de la categoria Grup A (annex 1), categoria facultatiu/iva superior, especialitat jurídic/a, aplicats els criteris de desempat per establir l'ordre de prelació dels aspirants.

2.  Elevar al director gerent la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu del concurs extraordinari de mèrits de la categoria Grup A, categoria facultatiu/iva superior, especialitat jurídic/a (annex 2), de conformitat amb la llista definitiva de puntuacions.

3.  Publicar l'acta i les llistes esmentades en el web

www.portsib.es/ca/paginas/inici/recursos-humans/oferta-publica.

Fonaments de dret

1. L'article 4 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per a reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears, regula el procés excepcional d'estabilització de places ocupades de manera temporal de llarga durada de conformitat amb la disposició addicional sisena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública. Aquestes disposicions preveuen que les administracions públiques convoquin, amb caràcter excepcional i per una sola vegada pel sistema de concurs, les places que, complint els requisits establerts en l'article 2.1 de la Llei 20/2021, hagin estat ocupades amb caràcter temporal de manera ininterrompuda amb anterioritat a l'1 de gener de 2016. Aquesta disposició es complementa amb la disposició addicional octava, que estableix que, addicionalment, els processos d'estabilització prevists en la disposició addicional sisena hauran d'incloure en les convocatòries les places vacants de naturalesa estructural ocupades de manera temporal per personal amb una relació, d'aquesta naturalesa, anterior al dia 1 de gener de 2016.

2. L'article segon del Decret llei 2/2022, de 7 de febrer, pel qual s'estableixen mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública a les Illes Balears, ha modificat la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunit Autònoma de les Illes Balears, afegeix una nova disposició addicional divuitena. Per mitjà d'aquesta nova disposició addicional es constitueix la Taula General del Sector Públic Instrumental Autonòmic, com a òrgan de desenvolupament de les condicions de treball comuns que puguin afectar el personal del conjunt dels ens del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les  Illes Balears.

El 4 de juliol de 2022, la Taula General del Sector Públic Instrumental va aprovar unes bases generals amb els criteris comuns que regiran els processos selectius d'estabilització per a l'ingrés o l'accés com a personal laboral fix dels ens del Sector Públic Instrumental de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, sense perjudici de les bases específiques que determini cada convocatòria.

3. L'apartat 3 de l'article 2 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, per a evitar dilacions en aquests nous processos, disposa que la publicació de les convocatòries dels processos selectius per a la cobertura de les places incloses en les ofertes d'ocupació pública d'estabilització es produiran abans del 31 de desembre de 2022. Així mateix, disposa que la resolució d'aquests processos selectius finalitzar abans del 31 de desembre de 2024.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la llista de les persones que han superat el procés selectiu d'estabilització mitjançant concurs extraordinari de mèrits de la categoria Grup A  categoria facultatiu/iva superior, especialitat jurídic/a,  i adjudicar-los el lloc de treball, d'acord amb la seva petició efectuada i la puntuació obtinguda en el procés selectiu, conforme la proposta de l'Òrgan de Selecció, tal com s'indica a continuació:

Grup A

Concurs facultatiu/iva superior, especialitat jurídic/a – Mallorca

Codi lloc

Denominació del lloc

Destinació

Forma de provisió

Persones que han superat el procés selectiu

L03200006

CAP UNITAT JURÍDIC/A

PALMA

CONCURS

43094769Z

L03200006

CAP UNITAT JURÍDIC/A

PALMA

CONCURS

43084126C

2. La firma del contracte i presa de possessió s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, prèvia compliment de les formalitats preceptives i presentació de documentació corresponent.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 5 dels Estatuts de Ports de les Illes Balears, aprovats pel Decret 134/2005, de 28 de desembre.

 

Palma, (signat electrònicament: 30 de juny de 2023)

El director gerent Juan Vicente Roselló Riera