Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 434568
Comunicació de la relació d’expedients que han d’aportar documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria  Democràtica de 28 de juny de 2021.

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients, les quals es detallen a la taula següent:

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

MOVESIII-2397/2021

TIRME, S.A.

***3264**

És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud, llista dels pressupost sol·licitats. L'emplaçament indicat al document no coincideix amb l'emplaçament d'infraestructura sol·licitat, aclarir aquesta divergència.

Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre.

MOVESIII-2576/2021

3.D.15 ARQUITECTURA

***7581**

En el document 6 la persona que apareix com a representant legal de l'empresa no és la que apareix indicada com a tal en la sol·licitud. En el document 7 la persona que apareix com a representant legal de l'empresa no és la que apareix indicada com a tal en la sol·licitud. En el document 8 la persona que apareix com a representant legal de l'empresa no és la que apareix indicada com a tal en la sol·licitud.

MOVESIII-2627/2021

M POLO S.L.

***1082**

El pressupost ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris. Cal presentar el pressupost del punt de recàrrega.

MOVESIII-2659/2021

POLO CARRERAS, MANUEL

***9267**

Al pressupost no apareix el punt de càrrega i la seva potència (equip). Cal aportar el pressupost on aparegui. Al document 5 falta nº RII

MOVESIII-3381/2021

DRESSEN, ANGELIKA

***1217**

En el document 1 cal indicar l'ajuda sol·licitada i si ha sol·licitat o rebut altre ajut pel mateix concepte. Cal aportar certificat d'empadronament actualitzat. Al pressupost no queda clar el model del vehicle que es vol adquirir. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3384/2021

MANITA CARRINGTON, SAMANTHA

***7169**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3387/2021

AVANTGARDE INVEST SLU

***6027**

Cal aportar les escriptures completes.

MOVESIII-3388/2021

REMON OLIVER, GUILLERMO

***4725**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3389/2021

GARCIA BAUZA, MARIA ISABEL

***4024**

Al document 1 manca la signatura del sol·licitant, La factura del vehicle ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3390/2021

SL, ONE PALMA SUPER YACHT SERVICE

***9477**

Cal signar el document 1 a l'apartat corresponent. Cal aportar les escriptures completes de l'empresa. El pressupost ha d'estar a nom de l'empresa sol·licitant. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar.  Cal aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any (s'ha d'identificar el titular i la matrícula del cotxe). Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3391/2021

RUIZ TAGLE DONOSO, JUAN ANDRÉS

***6832**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-3392/2021

JIANSHENG, CHEN

***6235**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.  Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle desballestat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3394/2021

NOTZ ALDERETE, LEONARDO MIGUEL

***5178**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altre ajut pel mateix concepte. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Al document 5 manca la signatura de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-3396/2021

BARBERO MAS, ANTONIO NADAL

***4262**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. Al pressupost manca la data.

MOVESIII-3397/2021

AL-MAYURQY SL

***3621**

Al document 5 les dades de l'empresa instal·ladora no coincideixen amb les del pressupost, tampoc el model de carregador. Aclarir aquesta divergència.

MOVESIII-3399/2021

XAMPEY PAITUVI, XAVIER

***2020**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada. Ha presentat la sol·licitud com a persona física; aclarir aquesta divergència i marcar si pertany al col·lectiu del sector taxi.

MOVESIII-3403/2021

STIG, KJERULF

***1210**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE del sol·licitant.  En el document 5 manca la signatura del sol·licitant. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3408/2021

DURÁN GONZALEZ, MANUEL

***2185**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial. Cal aportar fotocòpia del DNI. Cal aportar el pressupost d'instal·lació del punt de recàrrega. Cal emplenar les dades de l'empresa instal·ladora. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3409/2021

BONNIN PLANAS, JUAN

***2346**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3410/2021

TALTAVULL TORRES, JUANA

***3969**

Al document 1 cal emplenar correctament l'apartat "Dades específiques del sol·licitant", cal indicar si té activitat mercantil i comercial. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar.  Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR.  Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3412/2021

FRAGUAS GARCIA, ANDREA

***9514**

En el document 1 cal emplenar les dades del sol·licitant, la persona que apareix com a representant legal només és autoritzat, cal emplenar degudament l'apartat "Dades específiques del sol·licitant, s'indica que és persona física, però després s'indica que té activitat econòmica (aclarir aquesta divergència) i cal indicar si ha sol·licitat o rebut altre ajut pel mateix concepte, Manca DNI del sol·licitant, És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària., En el document 4 cal indicar si té o no concedida cap tipus d'ajuda baix règim de minimis, Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. , Manca document 7, declaració principis PRTR. , Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3416/2021

ESPINOSA HERMIDA, ROBERTO

***7099**

Cal presentar la sol·licitud degudament emplenada. Cal afegir la inversió i ajuda sol·licitada del punt de recàrrega. És necessari presentar el DNI o NIE del sol·licitant. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis. Cal aportar el pressupost d'instal·lació del proveïdor del punt de recàrrega que es vol instal·lar. Cal presentar el document 5 degudament emplenat i signat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3419/2021

TIRME, S.A.

***3264**

La persona que apareix com a representant legal només és autoritzat, cal indicar el representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. El document 6 ha d'estar signat pel representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. El document 7 ha d'estar signat pel representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. El document 8 ha d'estar signat pel representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda.

MOVESIII-3427/2021

SOLUTIONS SLU, COSTELLO

***5704**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar document acreditatiu del representant legal de l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3428/2021

ISERN POL, GABRIEL

***9529**

Al document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altre ajuda pel mateix concepte. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat.  Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Cal aportar el document 8 complet (manca la pàgina de la signatura)

 MOVESIII-3430/2021

NOGAREDA MANERA, SUSANA

***7231**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial. Cal aportar el pressupost d'instal·lació del proveïdor del punt de recàrrega que es vol instal·lar. Cal presentar el document 5 signat o segellat per l'empresa instal·ladora.

 MOVESIII-3432/2021

MARISCAL MERLOS, MARIA DEL PILAR

***9345**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat, És necessari presentar el DNI vigent. Cal presentar el pressupost de l'equip punt de càrrega. Cal aportar el document 5 degudament emplenat i signat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3441/2021

MENDEZ MARTINEZ, RAFAEL

***7904**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial. Rectificar el import de la inversió sol·licitada i l'ajut sol·licitat d acord amb la factura. Cal presentar el document 5 degudament emplenat i signat tant pel sol·licitant com per l'empresa instal·ladora. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3442/2021

GELABERT VALLS, PEDRO

***5575**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada. La inversió sol·licitada amb iva no correspon amb el total de la factura. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3443/2021

REGUEIRO SALAS, MARIA ANTONIA

***1971**

La factura està incompleta (manca la pàgina 2)

MOVESIII-3444/2021

PALMER FORES, MAGDALENA

***0175**

Al document 1 s'indica que és autònoma, però en el tràmit telemàtic no. Aclarir aquesta divergència. La factura del vehicle que s'ha adquirit ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-3445/2021

VIDAL CABALLERO, ANA BELEN

***5427**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.

MOVESIII-3446/2021

ROY COSTELLO , STEPHEN

***8073**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar document identificatiu del sol·licitant per poder acarar la signatura. Cal aportar certificat d'empadronament. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. En el document 4 cal indicar si té concedida o no cap tipus d'ajuda baix règim de mínimis. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 5: memòria tècnica pel programa 2.  Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Al document 8 manca una pàgina.

MOVESIII-3448/2021

FRANCISCO SIRER Y OTRO CB

***6940**

Al pressupost manca la data

MOVESIII-3451/2021

FCC AQUALIA S.A.

***0199**

Al document 1 manca la signatura del representant legal de l'empresa. El pressupost presentat en els expedients 3451/2021 i 3452/2021 és el mateix. Aclarir aquesta divergència.

MOVESIII-3452/2021

FCC AQUALIA S.A.

***0199**

El pressupost presentat en els expedients 3451/2021 i 3452/2021 és el mateix. Aclarir aquesta divergència.

MOVESIII-3453/2021

PERELLO BENNASAR, JAIME

***0654**

Amb la documentació presentada no és possible acreditar domicili en un municipi de menys de 5000 habitants. Aclarir aquesta divergència.

MOVESIII-3456/2021

MONTIEL OROPEZA, MARGOT MERCEDES

***2431**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric.

MOVESIII-3457/2021

DOMINGUEZ NICOLAU, CATALINA SARA

***2756**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial i si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3460/2021

DARDER ADROVER, MARIA DE LAS NIEVES

***2957**

En el document 1 cal indicar el tipus de beneficiari i s'indica que no té activitat mercantil i comercial (Aclarir si és autònoma o no). Segons l'apartat 4, punt 3, del BOIB, no es considera subvencionable la partida corresponent a la instal·lació de comptadors intel·ligents, citat en el pressupost

MOVESIII-3463/2021

LOPEZ CERVANTES, MARIA DEL CARMEN

***4286**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3465/2021

RENAULT ESPAÑA COMERCIAL S.A.

***3291**

Cal aportar les escriptures completes. Manca el DNI del representant legal de l'empresa. Manca document 5: memòria tècnica pel programa 2. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3466/2021

LLANSANA FITO, FERRAN

***5195**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial, si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte i manca la signatura del sol·licitant. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3468/2021

SASTRE GILI , PETRA

***7775**

Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3472/2021

MUÑOZ GIL , JESÚS

***6481**

Cal aportar document 5: memòria tècnica pel programa 2. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3475/2021

SKINNER , ADAM FREDERICK

***8696**

Cal aportar certificat d'empadronament. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar.  Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.  Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3477/2021

ROOM NO.8 SL

***9908**

Cal aportar DNI o NIE del representant legal del l'empresa. És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3478/2021

MARSHALL JAMES, ANDREW

***6659**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3480/2021

RENAULT ESPAÑA COMERCIAL S.A.

***3291**

Cal aportar DNI del representant legal de l'empresa, Manca document 5: memòria tècnica pel programa 2. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3484/2021

SANTANDREU VIDAL, JOSEP

***1593**

Cal aportar el pressupost a nom del sol·licitant de l ajut o el contracte de rènting. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3485/2021

SIQUIER SOCIAS, COLOMA

***9807**

Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle desballestat.

MOVESIII-3486/2021

GRUPO EASYCHARGER S.A

***2774**

Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa. Al pressupost s'han de desglossar més algunes partides. Manca document 5: memòria tècnica pel programa 2.  

Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4019/2021

GOMEZ ESPELLETA, ROSA MARIA

***1301**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 29 de juny de 2023

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo