Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

Núm. 433779
Extracte de la resolució del director general de Relacions Institucionals i Cooperació Local, a proposta de la cap del Servei d’Entitats Jurídiques, relativa a la inscripció de la constitució de la Fundació Numa-Espais de Cultura en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant la resolució del director general de Relacions Institucionals i Cooperació Local de 22 de juny de 2023 es va qualificar, reconèixer i inscriure l'entitat Fundació Numa–Espais de Cultura, amb domicili a l'Avinguda Constitució, núm. 8, 07760 Ciutadella de Menorca.

D'acord amb el que disposa l'article 5 dels Estatuts de la Fundació, aquesta entitat persegueix objectius d'interès general. Així mateix, els fins fundacionals són, entre d'altres:

- Promoure i afavorir la diversitat i pluralitat de les expressions artístiques i culturals en la seva àmplia acceptació.

- Fomentar els vincles i l'aproximació entre els ciutadans amb l'art i la cultura.

- Teixir una xarxa entre artistes i personalitats i entitats culturals que promoguin valors inclusius alineats amb els de la fundació.

- Protegir el valor mediambiental i patrimonial de Ciutadella i Menorca.

- Inspirar i estimular a individus o col·lectius mitjançant accions i compromisos alineats amb la missió de la Fundació.

Atès tot això, l'entitat Fundació Numa – Espais de Cultura queda inscrita en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears amb el número 100000000421, adscrita al Protectorat de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 27 de juny de 2023) 

El director general Francesc Miralles Mascaró