Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 429600
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de correcció d’errades de la Resolució per la qual es publica la llista definitiva d’aspirants admesos i exclosos i s’adjudica, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1) per a la Subdirecció de Compres i Logística dels Serveis Centrals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 88, de 29 de juny de 2023 (fascicle 187 – sec. II, pàgina 37.248), es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es publica la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos i s'adjudica, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1) per a la Subdirecció de Compres i Logística dels Serveis Centrals

2. S'ha observat una errada en l'annex que conté la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per cobrir una plaça vacant del grup administratiu de la funció administrativa.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per això dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'errada observada i publicar la llista definitiva i correcta d'aspirants admesos amb l'ordre de puntuació i d'exclosos.

2. Ratificar l'adjudicació de la plaça vacant del grup administratiu de la funció administrativa per a la Subdirecció de Compres i Logística, pel sistema de promoció interna temporal, a l'aspirant Antoni Josep Canyelles Comes, atès que compleix tots els requisits i té la puntuació més alta.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, (signat electrónicament: 30 de juny de 2023)

La directora de Gestió i Pressuposts María del Mar Rosselló Amengual  Per delegació del director de Recursos Humans i Relacions Laborals (BOIB núm. 191, de 07/11/2020) Per absència, art. 27 Decret 63/2019

Documents adjunts