Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 429356
Delegació de competències per autoritzar matrimonis civils

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic per a general coneixement que mitjançant Resolució de Batlia núm. 2023/PRE/0000896, de data 28.06.2023, la batlessa ha dictat el següent: 

De conformitat amb l'article51 del Codi Civil, en la redacció donada per la Llei 35/1994, de 23 de setembre, de modificació en matèria d'autorització dels matrimonis civils pels batles, el qual estableix que són competents per autoritzar el matrimoni civil el batle del municipi on s'hagi de celebrar el matrimoni o regidor/a en què aquest delegui. 

Amb la finalitat de dotar d'una major celeritat i eficàcia l'actuació municipal, en ús de les facultats que em confereixen els articles 21.3 i 23.4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, articles 43 i 44 del RD 2568/1986, de 28 de novembre, pel que s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, 

RESOLC 

Primer.- Delegar en qualsevol regidor/a municipal la competència que l'article 51.1 del Codi Civil atorga a la batlia per autoritzar els matrimonis civils que es celebrin en aquest terme municipal quan els contraents sol·licitin que sigui autoritzat el matrimoni per qualcun dels membres electes de la corporació o quan la batlia no hi pugui assistir. 

Segon.- L'assignació individual per a cada acte serà efectuada pel Departament de Batlia d'acord amb el/la regidor/a proposat/ada. 

Tercer.- Aquesta delegació sortirà efectes des del dia següent al de la data de la present resolució, sense perjudici de la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

Quart.- Comunicar aquesta resolució a tots els regidors i regidores afectats per al seu coneixement i efectes, entenent-se acceptada aquesta delegació de forma tàcita si dintre del termini de tres dies hàbils comptats des de la notificació de la resolució, els destinataris no fan manifestació expressa davant l'òrgan delegant de què no accepta la delegació. 

Cinquè.- La batlia podrà avocar, en qualsevol moment, de forma individualitzada o general, la competència. 

Sisè.- Donar compte de la present Resolució al Ple en la primera sessió que celebri.” 

 

Signat a Sant Lluís en la data que consta en la signatura electrònica (30 de juny de 2023)

La batlessa Maria Dolores Tronch Folgado