Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 425388
Nomenament d’assessors especials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

RESOLUCIO DE BATLIA

NOMENAMENT D'ASSESSORS ESPECIALS

Lluís Enric Apesteguia Ripoll, batle de l'Ajuntament de Deià investit per el ple de dia 17 de juny de 2023, per la present

RESOLC

Primer. - NOMENAR com a assessors especials de batlia les persones següents:

  • Assessor especial del Batle en Comerç i turisme; Promoció i diversificació econòmica, empresa, treball i emprenedoria; Obres públiques i projectes; Seguretat pública; i Manteniment el senyor Joan Ripoll Deià.
  • Assessor especial del Batle en Funció Pública; Administració i transició digital; Transparència; Participació; i Comunicació el senyor Jordi Cabré Gensana.

Segon.- ESTABLIR que aquestes assessories no comporten cap tipus de dret a retribució ni dietes, ni tampoc a la capacitat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin tercers.

Tercer. - COMUNICAR aquesta Resolució a les persones interessades.

Quart. - RETRE COMPTE al Ple de l'Ajuntament d'aquesta resolució en la sessió extraordinària que es convoqui en compliment del que preveu l'article 38 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Cinquè.- PUBLICAR, de conformitat amb el que disposa l'article 44 del Reial Decret 2568/1986 de 28 de novembre, pel que s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals, la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

(Document signat electrònicament: 28 de juny de 2023)

El batle Lluís Enric Apesteguia Ripoll