Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 425328
Resolució tinences de batlia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

RESOLUCIÓ DE BATLIA

DELEGACIONS

Lluís Enric Apesteguia Ripoll, batle de l'Ajuntament de Deià investit per la sessió plenària de dia 17 de juny de 2023, fent ús de les atribucions que em són conferides, per la present

RESOLC

Primer.- NOMENAR com a delegats els regidors següents:

  • Delegada de Cultura; Patrimoni; Biblioteca; Interculturalitat, multilingüisme i normalització lingüística; Igualtat; Infància; Educació; i Formació continuada la Senyora Maria Cristina López Martí.

  • Delegat de Joventut; Esport; Infraestructures esportives; Festes; i Cooperació per al desenvolupament el Senyor Josep Salas Jiménez.

  • Delegada de Benestar social; Gent gran; Salut; Benestar animal; Cementeri; Edificis municipals; Residus i reciclatge; Neteja viària; i Energia i canvi climàtic la Senyora Gabriele Marianne Poppelreuter.

  • Delegada del Cicle de l'aigua (aigua potable, clavegueram, depuració i reutilització); Medi Ambient; Boscs; Camins; Torrents; Cala; i Agricultura la Senyora María Henar Arribas Simón.

Segon.- ESTABLIR que les delegacions especials es fan d'acord amb el que disposa l'article 43.5 b) del Reial Decret 2568/1986 de 28 de novembre, relatives a un determinat servei. En aquest cas la delegació comprèn la direcció interna i la gestió dels serveis corresponents, així com l'assessorament a la batlia i la seva representació, però no inclou la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin tercers

Tercer.- PUBLICAR, de conformitat amb el que disposa l'article 44 del Reial Decret 2568/1986 de 28 de novembre, pel que s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals, la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart.- COMUNICAR aquesta Resolució a les regidores i al regidor afectats.

Cinquè.- RETRE COMPTE al Ple de l'Ajuntament d'aquesta Resolució en la sessió extraordinària que es convoqui en compliment del que preveu l'article 38 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

 

(Signat electrònicamente: 28 de juny de 2023)

El batle Lluís Enric Apesteguia Ripoll