Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 425316
Resolució nomenament tinences de batlia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Jo, Lluís Enric Apesteguia Ripoll, com a batle de l'Ajuntament de Deià investit pel ple dia 17 de juny de 2023, segons la facultat que m'atorga l'article 21.2 i l'article 124.4 e) de la llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local,

RESOLC

Primer.- NOMENAR d'entre les regidores i els regidors (com determina 23.3 de la llei 7/1985 quan no existeix Junta de Govern Local)

  • com a Primera Tinenta de Batle na Maria Cristina López Martí;
  • com a Segon Tinent de Batle en Josep Salas Jiménez;
  • com a Tercera Tinenta de Batle na Gabriele Marianne Poppelreuter;
  • com a Quarta Tinenta de Batle na María Henar Arribas Simón.

A les tinentes i al tinent de Batle els correspondrà substituir aquesta batlia en la totalitat de les seves funcions en casos d'absència, vacant, malaltia o impediment que li impossibiliti l'exercici de les seves atribucions.

Segon.- ESTABLIR que quan el Batle hagi d'absentar-se del terme municipal, designarà, mitjançant Decret, la durada de la seva absència, nomenant el Tinent o la Tinenta d'Alcalde que hagi d'assumir les seves funcions.

Si no es conferís aquesta designació de forma expressa, el Batle serà substituït per la Primera Tinenta de Batle; si no fos possible, pel Segon; si no fos possible, per la Tercera; i si no fos possible, per la Quarta. En qualsevol cas, n'hauran de retre compte davant la resta de la Corporació, sense que durant el mateix dia pugui actuar com a Batlessa o Batle accidental més d'un d'ells.

Tercer.- PUBLICAR, de conformitat amb el que disposa l'article 46 del Reial Decret 2568/1986 de 28 de novembre, pel que s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals, la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart.- COMUNICAR aquesta Resolució a les Tinentes i al Tinent de Batle afectats, fent-los constar que hauran de mantenir informat el Batle de l'exercici de les seves atribucions com a Batlessa o Batle accidental, no podent, durant l'esmentat exercici, ni modificar les delegacions ja efectuades pel Batle amb anterioritat, ni atorgar-ne altres de noves.

Cinquè.- RETRE COMPTE al Ple de l'Ajuntament d'aquesta resolució en la sessió extraordinària que es convoqui en compliment del que preveu l'article 38 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

 

(Signat electrònicament: 28 de juny de 2023) 

El batle Lluís Enric Apesteguia Ripoll