Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL D'ESCOLES D'INFANTS

Núm. 424428
Secretaria de la Junta de Govern.- Modificació dels Estatuts del Patronat Municipal d'Escoles d'Infants

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària de 24 de novembre de 2016 va aprovar la modificació de l'art. 10 dels Estatuts del Patronat Municipal d'Escoles d'Infants, organisme autònom municipal, que va quedar redactat de la següent manera:

“Article 10.

1. El Consell Rector és l'òrgan superior de la institució i n'assumeix el govern general.

2. Els seus membres són nomenats i, si s'escau, cessats per acord de la Junta de Govern de Palma, a proposta del/de la titular de l'àrea de Govern a la que estigui adscrit l'organisme autònom.

El Consell Rector està integrat pels següents membres:

a) El/la president/ta del Patronat. Quan assisteix personalment el/la batle/essa a les sessions del Consell Rector n'assumeix la presidència i substitueix en aquell acte la presidència delegada.

b) El/la vicepresident/ta del Patronat, que supleix el/la president/ta en els casos de vacant, absència o malaltia.

c) Els vocals, que com a màxim seran set, inclouran  com a mínim un representant de cada un dels grups polítics que conformen el consistori, el nomenament del qual serà proposat per cada grup polític.

Aquests vocals seran nomenats entre regidors o executius de Govern del consistori, titulars d'òrgans directius, tècnics al servei de les administracions públiques i, si s'escau, experts de reconeguda competència en les matèries atribuïdes a l'organisme i representants de les organitzacions socials, empresarials i sindicals, i cessen automàticament si perden la condició que en va determinar el nomenament.

Poden assistir-hi amb veu però sense vot, a més, les persones que el/la presidenta/ta consideri que han de ser escoltats per raons de les delegacions de serveis que aquests hagin concedit o pels seus especials coneixements tècnics o professionals.

3. La renovació del Consell Rector s'efectua obligatòriament coincidint amb la renovació de la Corporació Municipal.”

 

Palma, 27 de juny de 2023

El secretari adjunt Miquel Ballester Oliver