Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 422907
Aprovació definitiva del Pla de gestió sostenible de l'aigua i Pla d'emergència davant de situacions de sequera, TM Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular de Formentera en sessió de caràcter ordinari del dia 23 de maig de 2023, es va adoptar la següent proposta d'acord:

“3.1.2.- PRP2023/303. PROPOSTA AL PLE D'APROVACIÓ DEFINITIVA PSA I PES

Atès que a la sessió de la Comissió Informativa competent, que va tenir lloc el passat dia 18 de maig de 2023, hom va dictaminar l'assumpte present, de la manera següent:

“PROPOSTA D'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PLA DE GESTIÓ SOSTENIBLE DE L'AIGUA I EL PLA D'EMERGÈNCIA DAVANT DE SITUACIONS DE SEQUERA, TM FORMENTERA, TENINT EN CONSIDERACIÓ L'INFORME EMÈS PEL SERVEI D'ESTUDIS I PLANIFICACIÓ DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE RECURSOS HÍDRICS (GOIB) I LA CONSEQÜENT ADDENDA.

Vist l'acord del Ple del Consell Insular de Formentera celebrat en sessió de caràcter  ordinari el 29 d'octubre de 2021 relatiu a la proposta d'aprovació inicial del Pla de  gestió sostenible de l'aigua, juntament amb el  Pla de gestió sostenible de l'aigua i Pla d'emergències davant de situacions de sequera del municipi de Formentera.

Atès l'acord del Ple del Consell Insular de Formentera celebrat en sessió de caràcter ordinari el 30 de setembre de 2022 relatiu a la proposta de donar compte al Ple l'aprovació definitiva del Pla de gestió sostenible de l'aigua, juntament amb el  Pla de gestió sostenible de l'aigua i Pla d'emergències davant de situacions de sequera del municipi de Formentera.

Tenint en compte l'informe emès pel Servei d'Estudis i Planificació de la Direcció General de Recursos Hídrics del Govern de les Illes Balears, en relació a l'esmena de deficiències detectades al Pla de gestió sostenible de l'aigua i del Pla d'Emergència per sequera del terme municipal de Formentera, amb RGE 2022/29746 de data 7 d'octubre de 2022.

Tenint en compte l'Addenda presentada per l'empresa Gest Ambiental de data 26 d'abril de 2023 de consideracions de la Direcció General de Recursos Hídrics del Govern de les Illes Balears, sobre el Pla de Gestió de l'Aigua i el Pla d'Emergència per Sequera del municipi de Formentera, que té per objecte esmenar les deficiències detectades en el Pla de Gestió Sostenible de l'Aigua i el Pla d'Emergència per Sequera del terme municipal de Formentera i presentar la informació requerida en el citat informe del Servei d'Estudis i Planificació.

Vist l'informe realitzat per els SSJJ de l'àrea de Medi Ambient de data 26 d'abril de 2023, en relació a l'aprovació del Pla de Gestió Sostenible de l'Aigua i el Pla d'Emergència davant de situacions de sequera, del Consell Insular de Formentera.

(...)

Per tot l'anterior, en virtut de l'establert a 17.k de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, i a l'art. 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears i els articles 111 a 114 ROC, es sotmet al Ple la següent

PROPOSTA D'ACORD

PRIMER.- CONSIDERAR l'esmena de deficiències de l'informe emès pel Servei d'Estudis i Planificació de la Direcció General de Recursos Hídrics del Govern de les Illes Balears, en relació al Pla de gestió sostenible de l'aigua i del Pla d'Emergència per sequera del terme municipal de Formentera.

SEGON.- APROVAR l'addenda presentada per l'empresa Gest Ambiental al Pla de gestió sostenible de l'aigua i del Pla d'Emergència per sequera del terme municipal de Formentera.

TERCER.- APROVAR DEFINITIVAMENT el Pla de gestió sostenible de l'aigua i el Pla d'emergència davant de situacions de sequera del municipi de Formentera tenint en consideració l'informe emès pel Servei d'Estudis i Planificació de la Direcció General de Recursos Hídrics del Govern de les Illes Balears, i la conseqüent addenda.

QUART.- PUBLICAR el Pla de gestió sostenible de l'aigua i el Pla d'Emergència davant de situacions de sequera del municipi de Formentera, tenint en consideració la referida addenda, al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera, als efectes de la seva entrada en vigor, tot de conformitat amb el text refós de la Llei d'hisendes locals i a la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

CINQUÉ.- INFORMAR del present acord a la Direcció General de Recursos Hídrics, pel seu coneixement i als efectes oportuns.

(...)”

El Pla de gestió sostenible de l'aigua i el Pla d'emergència davant de situacions de sequera de Formentera al municipi de Formentera, es pot consultar a través dels links:

PLA DE GESTIÓ SOSTENIBLE DE L'AIGUA I EL PLA D'EMERGÈNCIA DAVANT DE SITUACIONS DE SEQUERA, DEL MUNICIPI DE FORMENTERA (consellinsulardeformentera.cat)

PLA D'EMERGÈNCIA PER SEQUERA EN EL MUNICIPI DE formentera (consellinsulardeformentera.cat)

de l'àrea de Medi Ambient i Serveis d'Inspecció del Consell Insular de Formentera al carrer Mallorca nº15 07871 Sant Ferran, TM Formentera.

Es fa públic per a general coneixement.

 

Formentera, amb data de la signatura electrònica (27 de juny de 2023)

El president Lorenzo Córdoba Marí