Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 422586
Delegació Presidència EMSA

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la Sra. Batlessa Presidenta d'aquesta Corporació Municipal, ha adoptat el Decret núm. 1019-2023, de data 22 de juny de 2023, que literalment diu així:

DECRET DE BATLIA núm. 1019-2023

Assumpte: Delegació Presidència EMSA

Atesa que a conseqüència de les eleccions municipals celebrades el dia 28 de maig de 2023, s'ha constituït, en data de 17 de juny de 2023, la nova Corporació Municipal, i resulta necessari l'estructuració i organització de l'Ajuntament, i dels seus ens depenents, de conformitat a la nova realitat municipal,

Atès el que disposa l'art. 16 dels Estatuts de l'Empresa Municipal que afirma que serà President del Consell d'Administració de l'Empresa municipal el batle o batlessa de l'Ajuntament d'Alcúdia o la persona que el batle o batlessa designi.

Conseqüentment, de conformitat a tot el que precedeix, i en ús de les atribucions legals que corresponen a aquesta Batlia,

RESOLC

PRIMER.- Designar President del Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Serveis d'Alcúdia, S.A., Societat Unipersonal, a la regidora Sra. Laura Serra Martín.

SEGON.- Notificar la present resolució a la interessada, publicar-la en el BOIB i retre'n compte al Consell d'Administració de la societat en la seva propera sessió.

TERCER.- Autoritzar al Secretari de la Junta General i del Consell d'Administració d'EMSA, Sr. Antoni Alorda Vilarrubias,  perquè comparegui davant Notari a fi i efecte d'elevar a públic aquesta resolució i promoure així la seva oportuna inscripció registral.”

Cosa que fem pública

 

Alcúdia, a la data de la signatura electrònica (27 de juny de 2023)

La batlessa Josefina Linares Capó